Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după ce s-a operat: „Trebuie să ia pastile timp de 5 ani”

Publicat pe

Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după operație. În urmă cu doar câteva luni familia lui Adrian Minune a trecut prin momente de coșmar. Soția manelistului, Cati Simionescu, a suferit un accident vascular celebral provocat de un anevrism care a fost la un pas să îi pună capăt vieții. Din fericire, ea a fost operată de urgență în Turcia și acum starea ei este mult mai bună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după operația pe creier. Artistul a fost alături de soția sa în toată această perioadă. Cântărețul de manele a dezvăluit că soția sa și-a revenit foarte bine după operație, dar trebuie să urmeze un tratament timp de cinci ani.

Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după ce s-a operat: „Trebuie să ia pastile timp de 5 ani'Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după ce s-a operat: „Trebuie să ia pastile timp de 5 ani'

Cum se simte a soția lui Adrian Minune, la două luni după operație

Cum se simte a soția lui Adrian Minune, la două luni după operație. Acum, cei doi pot să își vadă de viața pe care au avut-o înainte de acest incident. Cati ia un tratament care nu este pe viață, spune manelistul.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile', a mărturisit manelistul, la „Xtra Night Show'.

Citește și: Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului

Citește și: Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a mutat cu iubitul ei

Citește și: Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei

Citește și: Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț: „Am realizat că…’

Cati Simionescu, detalii despre trauma pe care au trecută

Soția lui Adrian Minune a suferit, în august, un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Acolo, și-a văzut moartea cu ochii.

Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Eram cu fetița, Adriana, acasă. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital.

Lumea a zis că am cancer, dar nu e adevărat. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat.

Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular', a dezvăluit Cati, la Teo Show'.

După externare, Cati Simionescu a trimis analizele în Turcia, la o clinică din Istanbul. A fost chemată de urgență să se opereze, după ce medicii de acolo i-au descoperit un anevrism cerebral.

Cati Simionescu avea și un anevrism cerebral

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular în somn, simptomele de amorțire, cât și faptul că nu își mai simțea o parte a membrelor inferioare și superioare fiind specifice acestei probleme de sănătate.

Cati Simionescu a fost, drept urmare, transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. În urma intervenției chirurgicale, i s-a descoperit și un anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal', a mai adăugat aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter