Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut: "Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Un împătimit al reality-show-urilor, Cătălin Moroșanu și-a dorit musai să bifeze și o participare la „Survivor. Cu ce gânduri a plecat sportivul în Republica Dominicană? Cu gândul să câștige, convins fiind că familia îi va transmite energie bună! Înainte de a pleca, sportivul ne-a făcut câteva destăinuiri legate de soția lui. Cum s-au cunoscut și ce greutăți au avut de înfruntat la început.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cât de greu a fost să accepți să participi la acest concurs de supraviețuire?

Eu am 114 kilograme și, pentru mine, este o provocare să particip la acest reality-show. Mi-aș dori să slăbesc foarte mult, ca să fac performanță acolo. O iau ca pe o competiție și sper să mă descurc. Îmi plac provocările, am fost la toate emisiunile și din palmaresul meu lipsea „Survivor România. Nu puteam rata acest moment.

Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut: "Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane"/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut: "Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane"/ EXCLUSIV

Am avut momente în viață când nu am avut ce să mănânc și eram lipsit de energie. Probabil mă voi confrunta și în Republica Dominicană cu această lipsă de energie, dar sper să ajung până în finală.

Cătălin Moroșanu: „Soția mea e singura fată pe care am adus-o acasă”

Dacă ar fi să te prezinți, ce ai spune despre tine?

Eu sunt un tip interesant, nu trec neobservat. Am un anumit șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar am avut mereu acea sclipire, acel ceva.

Citește și: Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring.Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Citește și: Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Cum arată mama Faimosului

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor.Sunt împreună de 19 ani!

Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor:„Am primit sute de cereri în căsătorie'/ EXCLUSIV

Știu că tu cu soția ta, Georgiana, aveți o relație frumoasă. Cum v-ați cunoscut?

Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter