Dan Capatos, mesaj pentru Nicoleta Luciu și Gina Pistol, care au devenit celebre după ce au pozat în Playboy: "Ele, la modul real, datorează notorietatea..."

Publicat pe

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țară, iar ani de zile a fost moderatorul mai multor emisiuni de tablod. În prezent moderează reality show-ul „Xtra Night Show', de la postul Antena. În trecut, Dan Capatos a lucrat și în presa scrisă, iar după ceva timp a ajuns redactor-șef. Jurnalistul își aduce aminte cum au ajuns celebre multe dintre vedetele din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan a debutat în presa scrisă în 1993, la Evenimentul Zilei. Ulterior a devenit jurnalist de investigații la revista Playboy România, revista glossy pentru bărbați, lansată în anul 1999. În cei patru ani de colaborare, Dan Capatos a devenit redactor-șef.

Dan Capatos, mesaj pentru Nicoleta Luciu și Gina Pistol, care au devenit celebre după ce au pozat în Playboy: "Ele, la modul real, datorează notorietatea..."Dan Capatos, mesaj pentru Nicoleta Luciu și Gina Pistol, care au devenit celebre după ce au pozat în Playboy: "Ele, la modul real, datorează notorietatea..."

La 48 de ani, Dan Capatos se poate mândri cu o carieră vastă în televiziune. Jurnalistul a lucrat mulți ani în presa scrisă, iar de ceva timp moderează o emisiune de tabloid difuzată pe Antena. Recent, jurnalistul a vorbit despre vedetele care au ajuns celebre după ce au pozat în revista Playboy.

Citește și: Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:„Așa iese când nu ai bani'

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă'

Citește și: Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit:„La iubire nu ai cum să nu răspunzi…'

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză'

Dan Capatos: „Ele, la modul real, datorează notorietatea Playboy-ului”

Dan Capatos este de mai bine de 25 de ani jurnalist, iar de-a lungul anilor a cunoscut multe persoane care au devenit celebre după ce au pozat în revista Playboy. Invitat în podcastul găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Dan Capatos a vorbit despre unele vedete din România care au devenit celebre după ce au apărut în Playboy România. Mai mult, prezentatorul tv le-a transmis un mesaj acestora, avertizându-le să aibă grijă ce fac cu notorietatea lor. Printre acestea se numără Cosmina Păsărin, Nicoleta Luciu si Gina Pistol.

„Cosmina Păsărin era foarte cerută, era al patrulea sau al cincilea pictorial cu ea. Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, cum era conceptul în America. (…) Ele, la modul real, datorează notorietatea Playboy-ului (…)', a spus Capatos.

Ce salariu avea Dan Capatos când lucra la Playboy

În urmă cu aproape 18 ani, Dan Capatos a lucrat la revista Playboy România. Prezentatorul tv a spus ce salariu avea când era redactor-șef la publicația destinată bărbaților. Conform acestuia, primea 1.000 de dolari pe lună atunci când lucra la celebra revistă destinată sexului masculin.

Capatos a participat la ședintele foto care au fost făcute pentru Playboy, iar tot el a fost cel care a convins-o pe Andreea Antonescu să pozeze goală. Artista a cerut la acea vremă 50.000 de dolari, dar după negocieri a ajuns la 30.000. Artista a fost cea care a deținut recordul pentru cei mai mulți bani primiți de la Playboy în România.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani.', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului.

Dan Capatos și-a cunoscut soția când lucra la Playboy

În urmă cu ceva timp, Dan Capatos a povestit în ce împrejurări a cunoscut-o pe soția sa. Monica si Dan sunt împreună de pe vremea când jurnalistul lucra la revista Playboy, având împreună un băiat. Cei doi s-au întâlnit când el era redactor-șef la revista.

„M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. ‘Unde pleci?, ‘Mă duc să văd niște femei goale (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș, și-a mai amintit prezentatorul de la Antena.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter