De ce a divorțat Adrian Mutu de Consuelo: „După un timp...”

Publicat pe

Adrian Mutu a dezvăluit, într-un interviu recent, de ce a divorțat de Consuelo Matos Gomez, cea de-a doua lui soție. Fostul jucător de fotbal și modelul originar din Republica Dominicană au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013, iar din mariajul lor au rezultat două fiice, Adriana, în vârstă de 15 ani, și Maya, în vârstă de 13 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Întrebat de Cătălin Măruță, în cadrul podcastul „Acasă la Măruță', cum s-a cunoscut cu modelul Consuelo Matos Gomez (48 de ani), Adrian Mutu a mărturisit și de ce a divorțat de a doua lui soție. Potrivit spuselor antrenorului de fotbal, despărțirea de cea de-a doua lui soția a fost inevitabilă.

De ce a divorțat Adrian Mutu de Consuelo Matos Gomez. Dezvăluirea vine la 8 ani de la despărțire

Adrian Mutu i-a povestit că a divorțat de Consuelo Matos Gomez pentru că nu aveau foarte multe în comun. Au fost căsătoriți 7 ani, dar la un moment dat această problemă a intervenit decisiv între ei.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. 6-7 ani am fost căsătoriți. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut.

La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă (n.red.: merge o relație) cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit', a explicat antrenorul de fotbal.

Adrian Mutu mai are doi fii, Mario (19 ani), din primul mariaj cu actrița Alexandra Dinu (40 de ani), și Tiago (4 ani), din actualul mariaj cu modelul Sandra Bachici (27 de ani).

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Citește și: Maya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct:

Adrian Mutu vorbește foarte des cu fiicele lui

Deși Adriana și Maya locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor, Consuelo Matos Gomez și nu se văd foarte des, Adrian Mutu are grijă să vorbească cu ele cât se poate de des.

„Am două fete super drăguțe cu Consuelo. Sunt măricele, începe să se apropie beleaua, dar n-avem ce să facem, ca tați trebuie să trecem și prin asta. Des nu le văd, încerc de două ori pe an să merg în vacanță acolo.

Și ele o să mai crească și sper cât de curând să vină în România și să ne vizităm. Au și școală, de la o vârstă știi cum e, au și ele prioritățile lor, mai ales școala, un lucru important pentru educația lor. Le văd în fiecare zi, avem tehnologii. Zilnic vorbim. Cu fi-miu mai așa… e îndrăgostit acum, răspunde mai greu', i-a mai spus Adrian Mutu lui Cătălin Măruță.

Sandra si Adrian Mutu s-au căsătorit în anul în care s-a născut Tiago

Sandra și Adrian Mutu formează acum unul dintre cele mai mai sudate cupluri din lumea fotbalului. Iar superba soție a selecționerului Naționalei Under 21 este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști. Până să-l cunoască însă pe Adrian, Sandra a fost la un pas de a se căsători cu un alt fotbalist, cu care era logodită. Relația lor s-a rupt însă cu puțin timp înainte de nuntă…

Sandra l-a cunoscut pe Adrian Mutu, însă, inițial, relația lor a fost doar una de prietenie. După o ceartă cu logodnicul ei însă, Sandra a plecat cu tot cu haine din apartamentul fotbalistului și l-a anunțat că se desparte de el prin intermediul unui mesaj. Acela a fost și finalul relației dintre Sandra și Laszlo Sepsi, deoarece, două zile mai târziu, tânăra a fost surprinsă luând masa în oraș alătrui de Adrian Mutu…

În 2017, Adi și Sandra au avut parte de o nuntă spectaculoasă, iar în același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter