De ce s-au despărțit Daniel Pavel și iubita lui înainte de nuntă: „Suferință a fost” / EXCLUSIV

Publicat pe

Vestea că Daniel Pavel și fosta lui iubită, Marina, s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea. Mulți se așteptau să-i vadă pe cei doi în fața altarului, mai ales după ce el îi oferise inelul de logodnă. Au hotărât însă că e mai bine să urmeze drumuri separate în viață, după o lungă relație, iar acum, prezentatorul de la „Survivor România' ne-a dezvăluit motivul. Iată o parte din interviul oferit de el în revista VIVA! de ianuarie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când spun schimbări, mă refer la succesul colosal al show-ului „Survivor, la faptul că acum ai schimbat macazul, pe plan profesional, și că te-ai despărțit de iubita ta, după o relație foarte lungă. Cum ai trăit toate astea? Crezi că e adevărată vorba potrivit căreia, în viață, nu le poți avea pe toate? Și că există o lege a compensației? De exemplu, succes în carieră și viață personală neîmplinită…

Există legi ale compensației și chiar am crezut la vremea în care eram în show, în Dominicană, dar mai ales ulterior, că există o aritmetică subtilă, în planul echilibrelor cosmice, între un succes roditor pe plan profesional, care, însă, poate usca vegetația iubirii, în planul intim. Însă acum, privind situația cu luciditatea care nu m-a părăsit nicio clipă, nu mai cred așa. Fizica cuantică ne învață multe lucruri chiar și în sfera relațiilor interumane și am ajuns să cred că le poți avea pe amândouă, și o carieră împlinită, și o viață intimă, romantică, deplină. Realmente, schimbarea înseamnă esența umanului și adaptarea la nou este un criteriu esențial al supraviețuirii.

De ce s-au despărțit Daniel Pavel și iubita lui înainte de nuntă: „Suferință a fost' / EXCLUSIVDe ce s-au despărțit Daniel Pavel și iubita lui înainte de nuntă: „Suferință a fost' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:”Nu mai formăm o pereche”

Citește și: Ce se întâmplă cu Daniel Pavel după despărțirea de iubită:”Primesc mesaje în zona kinky”

Citește și: Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022.Ce alte vedete sunt puse pe liber

Citește și: Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere.Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

De ce s-au despărțit Daniel Pavel și iubita lui înainte de nuntă

Daniel, te întreb direct: cum a fost să te desparți la doar câteva zile după ce ai oferit inelul de logodnă și ai adresat marea întrebare? Ai suferit… mult?

Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond. Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea.

Suferință a fost, însă ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ. Sunt convins că mulți dintre cei care ne citesc acum înțeleg foarte bine ce spun și că ce pare cumplit de suportat la un moment dat este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă.

Daniel Pavel, despre căsnicie

Privind puțin în urmă, crezi că erai cu adevărat pregătit pentru o căsnicie? Știm cu toții că nu e tocmai ușor să consolidezi o relație sau să menții o căsnicie, mai ales la distanță.

Da, ajunsesem să fiu. Era un curs firesc al cuplului din care făceam parte și evoluasem spre acel nivel, pot spune, în siajul ei. Întocmai pentru că și eu cred că este cum foarte bine spui – consolidarea unei relații cere un efort – dulce, da, că e cu iubire, dar nu mai puțin consistent.

Distanța geografică în viața de cuplu nu îmi e străină, ba din contră, dar cred cu tărie că, în numele unui scop comun definit, spațiul dintre doi oameni se intensifică, nu se diminuează.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter