De ce era geloasă Elena Ceaușescu pe Ramona Bădescu: "Avea acest complex pentru că..."

Publicat pe

De ce era geloasă Elena Ceaușescu pe Ramona Bădescu. Invitată în emisiunea 40 de întrebari cu Denise Rifai, actrița a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei, unele dintre ei din perioada comunismului. Atunci, Ramona Bădescu avea să cunoască ce înseamnă celebritatea și, odată cu asta atipatii din parte soției dictatorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona a vorbit deschis despre motivul pe care Elena Ceaușescu l-ar fi avut să fi geloasă pe ea. La vremea respectivă, actrița avea doar 16 ani. Se spune că i-au fost interzise aparițiile publice la televiziunea națională pe motiv că avea breton, dar se pare că adevărul este, de fapt, altul.

De ce era geloasă Elena Ceaușescu pe Ramona Bădescu

Ramona Bădescu este de părere că Elena Ceaușescu era geloasă pe toată lumea și că soția dictatorului nu ar fi avut, de fapt, niciun motiv personal să aibă astfel de gânduri la adresa ei.

„Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.

Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioada. Da, eu aveam breton, ea nu suportă bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suportă bărbații care aveau barbă.

Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lașat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu', a spus Ramona Bădescu, la Kanal D.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali

Citește și: Toto Cutugno, sarut pasional cu Ramona Badescu

Citește și: Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express

A avut sau nu Ramona Bădescu pistol la Revoluție?

Despre articolele care au apărut imediat după Revoluția din 1989, potrivit cărora Ramona Bădescu, atunci în vârstă de 21 de ani, a fost văzută cu un pistol, actrița spune că informațiile de atunci nu au fost adevărate.

„Nu am spus-o niciodată, nu am pus niciodată mana pe arma. Câteodată este foarte important că presa să afle de la mine. Sunt lucruri pe care presa le scrie aiurea, nu, nu mi-am scos doua coaste, daca aș fi putut, mi-aș fi scos soldul pentru că era prea ondulat, dar talia e naturala de la mama.

Îmi placea imaginea când în tunuri se puneau trandafiri de către copii, sunt o femeie pașnică, ador diplomația, nu îmi plac războaiele. Pentru mine, Revoluția a însemnat un moment foarte înfricoșător', a mai spus Ramona Bădescu.

Cine este Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a cântat de mică și a visat să devină actrița. Părinții săi au îndrumat-o spre o școală ceva mai tehnică. Vedeta este licențiată în Economie și Comerț.

Ramona a emigrat în Italia imediat după revoluție, în 1990, când a debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame. În 2008 a candidat la alegerile din Roma, însă nu a avut succes. Este însă colaborator pentru afacerile românești cu primarul Romei, Gianni Alemmano.

În România Ramona Bădescu are câteva afaceri, printre care un restaurant, și este implicată în politică și diverse acțiuni umanitare.

Ea a debutat că actrița principală în showul „Gran Casino”, alături de Lino Banfi dar în programul Marameo difuzat de Canale 5 în 2002 s-a remarcat cu adevărat, demonstrând talentul sau de actrița și cântăreața.

Ramona Bădescu a jucat în numeroase filme de televiziune produse și difuzate în Italia cele mai importante putem spune că au fost : „La pivora 8″, ” Una dona per amico ” și ” Incatesimo „.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter