De ce nu fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda copii, deocamdată: "Ne dorim amândoi, doar că..."

Publicat pe

Sunt un cuplu superb și, cu siguranță, fanii lor se întreabă dacă Cleopatra Stratan și Edward Sanda au de gând să aibă copii, mai ales că a trecut deja un an de la căsătorie. Iată ce spune artista despre planurile lor de viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan (20) și Edward Sanda (25) sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri tinere din showbiz și, după ce s-au căsătorit, au fost întrebați nu o dată dacă vor să aibă copii. De când au devenit oficial soț și soție, cuplul lor este din ce în ce mai unit, formând o adevărată echipă atât pe plan personal, cât și profesional, așadar pasul firesc ar fi să-și mărească familia. Iată ce spune artista despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat!

De ce nu fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda copii, deocamdată: "Ne dorim amândoi, doar că..."De ce nu fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda copii, deocamdată: "Ne dorim amândoi, doar că..."

De ce nu fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda copii

Desigur, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt încă foarte tineri și au tot timpul din lume să facă copii, și asta reiese și din declarația artistei. Cei doi au nu numai planuri personale, ci și profesionale împreună, iar Cleopatra mărturisește că deocamdată nu sunt pregătiți să devină părinți, chiar dacă a trecut un an de la căsătoria lor.

Citește și: Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Credeam că este împreună cu Ioana Ignat”

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie: „Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…’

Citește și: Vica Blochina fost umilită de adminstratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere:’Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos…’

Citește și: Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată: „Sunt mai bogat’

„E o cronologie întreagă legată de viața privată cu care ai de-a face și nu te poți ascunde orice s-ar întâmpla. La capitolul copii, ne dorim și eu, și Edy, doar că vrem să mai copilărim noi întâi, pentru că suntem tineri și vrem să mai trăim perioada asta frumoasă. Și nu spun că ne-ar încurca copilul, însă avem foarte multă treabă, vrem să mai călătorim, să mai umblăm, să avem libertatea asta și când simțim nevoia de un membru al familiei și să îi dedicam timpul, firește că nu o să renunț la muzica sau în a mă mai ocupa de mine personal, doar că o să fie un alt ritm.

Nu suntem chiar pregătiți pentru asta acum, dar dacă într-un an s-o întâmpla să apară și un copil, ne vom bucura de el, Doamne ajută!”, a dezvăluit artista pentru wownews.

„Ne dorim o fetiță”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost întrebați în nenumărate rânduri dacă își doresc copii, așa că au avut tot timpul să se gândească deja și ce preferințe au în privința asta, când va fi să fie… Cei doi tineri mai au însă de așteptat, iar asta pentru că au o carieră în plină ascensiune și au nevoie să-și rezolve treburile pentru casă. Ideea de a deveni părinți trebuie să vină la momentul potrivit, atunci când amândoi simt asta.

În timp ce artista a recunoscut că își mai doresc să copilărească, soțul ei nu a exclus posibilitatea de a deveni părinți, ba chiar a dezvăluit că au perferințe.

„Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie!’, a spus Edward Sanda, într-un interviu pentru FANATIK.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter