De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adrian Sînă: „Sunt acasă ca la hotel”

Publicat pe

De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adrian Sînă. Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de 11 ani și au 6 copii absolut superbi. Cu toate că viața lor este extrem de frumoasă, aceștia au ajuns să nu mai doarmă în același pat. Iată care este motivul pentru care dorm separat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au atras atenția publicului datorită iubirii necondiționate de care au dat dovadă de-a lungul anilor. Aceștia au 6 copii și fiecare clipă este dedicată educației acestora. Cu toate că au o viață de film, Anca și Adrian au ajuns să doarmă separat. Iată care este motivul pentru care nu împart același pat!

De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adrian Sînă: „Sunt acasă ca la hotel'De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adrian Sînă: „Sunt acasă ca la hotel'

Invitați la emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV, Adrian Sînă și Anca Serea au povestit cum arată o zi normală din viața lor. Iată ce au declarat cei doi.

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic

Citește și: De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:’Mi s-a părut umilința maximă’

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:’Am șters tot pentru că…’

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

De ce nu mai dorm împreună Anca Serea și Adrian Sînă

De ce Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună. În platoul Vorbește Lumea, Anca Serea și soțul ei au vorbit despre principalele lucruri din casa lor. Unul dintre subiectele abordate a fost modul în care dorm cei doi. Se pare că bruneta împarte patul cu patru copii, în timp ce Adrian Sînă și-a rezervat canapeaua din living. Deși ei se iubesc necondiționat, fac în permanență sacrificii pentru bună-starea celor mici.

„Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah', a povestit artistul.

Fiul lor cel mare a plecat la studii în Olanda

Aceștia au vorbit inclusiv despre situațiile noi din casa lor. De exemplu, David, fiul în vârstă de 20 de ani, a plecat la studii în Olanda. Astfel, în casă au rămas cinci suflete care trebuie iubite și apreciate. Anca Serea a declarat că, de cele mai multe ori, copiii sunt înțelegători și îi ajută la treburile casnice. Problema reală este reprezentată de ora de culcare.

„Noi ne-am obișnuit cu această situație. David a plecat la studii în Olanda, am rămas cu cinci. Face 20 de ani în curând (…) Ei sunt buni în mare parte și destul de înțelegători. Ne vin în întâmpinare, ne ajută. Marile probleme sunt la ora de culcare. (…) Organizarea e foarte importantă, dar și ajutorul și implicarea partenerului. Eu dorm în pat cu patru. Ritmul este setat de mamă și de părinți, dar mama în mare parte, pentru că eu petrec cel mai mult timp cu ei. Nu este simplu, dar toate eforturile pe care le depunem sunt răsplătite în timp și toată iubirea lor necondiționată și ne ajută să mergem mai departe în fiecare zi', a spus Anca Serea.

Anca Serea și Adrian Sînă își mai doresc un copil?

Bogdan Ciudoiu, prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea', a întrebat cuplul dacă are în plan să mai facă un copil. La această curiozitate, fiecare partener a răspuns diferit.

Adrian Sînă a răspuns foarte hotărât: „Mai facem copil!', în timp ce Anca Serea însă a reacționat speriată: „Stai așa, că m-ai luat prin surprindere, negociem. Cum adică? Ce spui acolo, măi bărbate?'.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter