De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă: „Țineți-mi pumnii, să treacă repede...”

Publicat pe

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă. Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta își ia foarte în serios emisiunea și nu lipsește aproape niciodată. Recent, el a luat contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care se află în izolare. Cu toate acestea, el continuă să prezinte emisiunea de la ProTV, de acasă. Iată ce a declarat soțul Andrei!

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă. Cătălin Măruță este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România. El se află pe micile ecrane de foarte mulți ani și nu lipsește aproape niciodată de la emisiunea pe care o prezintă la ProTV. Chiar dacă se află în izolare, după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, vedeta nu renunță la pasiunea sa. El va intra în direct cu invitații prin intermediul tehnologiei!

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă: „Țineți-mi pumnii, să treacă repede...'De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă: „Țineți-mi pumnii, să treacă repede...'

Acesta nu s-a întâlnit cu membrii familiei sale, motiv pentru care își petrece carantina de unul singur. Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care și-a anunțat fanii că ar putea fi infectat cu SARS-CoV-2.

Citește și: Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc.Primele imagini din casa celor doi

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit:„Avem momente tensionate’

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă’

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă. Cătălin Măruță urmează să prezinte emisiunea de la ProTV de acasă, după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19.

„Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv', și-a început discursul pe rețelele de socializare.

El, după ce a aflat că ar putea fi infectat, nu a luat contact cu Andra, David sau Eva, motiv pentru care își petrece carantina de unul singur. Referitor la emisiune, el a declarat că va intra alături de invitați prin intermediul tehnologiei.

„Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…', a completat prezentatorul.

A avut COVID-19 în Februarie 2021

De ce prezintă Cătălin Măruță emisiunea de acasă . Cătălin Măruță și familia lui au trecut deja prin experiența cu boala COVID-19. Anul trecut, tot în luna februarie, ei au fost depistați pozitiv. Aceștia și-au petrecut izolarea în familie, iar prezentatorul TV a participat la emisiunea de la ProTV prin intermediul tehnologiei.

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tuşesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzaţia. Andra este şi ea infectată, ea are ceva dureri musculare. Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă. David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă şi el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi şi vineri seară abia am ieşit pozitiv', a spus el la acea vreme.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter