De ce a renunțat Brianna Caradja la viața mondenă: „Am zis că e cazul să mă opresc”

Publicat pe

De ce a renunțat Brianna Caradja la viața mondenă. În perioada anilor 1990, Brianna Caradja a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbizul românesc. Aceasta era constant invitată la evenimente și trăia povești de iubire tumultoase. Lansarea ei în această lume mondenă a fost una la fel de bruscă precum dispariția sa. Diva s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum spune de ce a făcut această alegere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Brianna Caradja a fost una dintre cele mai surprizătoare apariții din showbizul românesc în perioada anilor 1990. Aceasta, deși se bucura de un succes formidabil, a renunțat la viața mondenă extrem de brusc. Fanii săi s-au întrebat care este motivul, însă ea nu a dat nicio explicație la acel moment. Acum, prințesa rupe tăcerea și spune de ce a preferat să nu mai apară printre vedete!

De ce a renunțat Brianna Caradja la viața mondenă: „Am zis că e cazul să mă opresc'De ce a renunțat Brianna Caradja la viața mondenă: „Am zis că e cazul să mă opresc'

Diva susține că vârsta nu a fost un impediment în plecarea sa din lumina reflectoarelor, ci faptul că nu se mai regăsea în asemenea ipostază. Ba mai mult, ea a spus că și-a schimbat mentalitatea, iar din acest motiv a preferat să renunțe la celebritate.

Citește și: Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?'

Citește și: Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja:”Era un bărbat viril, a fost ca-n filme”

Citește și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor:„Unde începe viața…'

Citește și: Imagini uitate cu Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu.Motivul pentru care au luat masa împreună

De ce a renunțat Brianna Caradja la viața mondenă

Brianna Caradja a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, după ce a avut mai multe apariții de senzație. Aceasta a vorbit recent despre motivul care a stat la baza plecării ei din showbiz și a recunoscut că vârsta nu a fost un impediment.

„Totul  a plecat de la faptul că nu mă mai regăseam în această ipostază. Pur și simplu devenisem un fel de invitat-model, fie pentru diverse evenimente, fie pentru emisiuni de televiziune în care eram rugată să comentez diferite povești de viață. Uneori erau cancanuri de-a dreptul. Și atunci mi-am zis că e cazul să mă opresc, fiindcă eu nu mă puteam împăca cu ipostaza încredințată', a spus aceasta pentru impact.ro.

Prințesa susține că atât ea, cât și oamenii dragi din viața ei și-au schimbat mentalitățile, motiv pentru care nu se mai regăsea în viața mondenă.

„Sigur că viața nu poate merge decât într-o singură direcție, că totul e supus schimbării, dar nu vârsta a fost un impediment. Nu, pur și simplu, se schimbaseră și mentalitățile, și ale mele, și ale celor din jurul meu, și am decis că e mai bine să mă opresc!', a continuat ea pentru sursa citată.

A participat la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Timp de aproape un an, Brianna Caradja și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Deși relația lor s-a încheiat, cei doi au rămas în relații extrem de bune. Recent, fostul om de afaceri a lansat prima sa carte biografică, iar diva a fost prezentă la eveniment alături de fiul ei.

'Am venit la lansarea cărții unui bun amic. Și nu am venit singură, ci alături de băiatul meu cel mare, Constantin, care a și rememorat niște amintiri comune din viața sa, a mea și a lui Irinel', a adăugat aceasta.

Brianna Caradja, despre visul ei

Anul 2021 a fost unul extrem de productiv pentru fosta vedetă. Aceasta a recunoscut că în viitorul apropiat își dorește să facă o fermă și crede că băieții săi o vor ajuta în această privință.

„Băieții mei, Constantin și Maximilien, vor duce mai departe visul meu, cel mai probabil. Ei se vor îndeletnici cu punerea pe picioare a fermei la care visez de mult și ei vor vorbi mai mult decât mine despre proiectele noastre comune. Și asta face parte dintre visele mele, pe cale deja să se împlinească!', a mai spus prințesa pentru sursa citată.

A refuzat o mașină

Pe vremea când era iubita lui Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri a hotărât să îi facă un cadou absolut inedit. Acesta i-ar fi cumpărat prințesei o mașină marca Mercedes, însă aceasta a refuzat-o.

Motivul pentru care a spus nu cadoului venit din partea lui Irinel a fost faptul că ea nu știa să conducă. Brianna Caradja a fost căsătorită de trei ori și tot de trei ori a și divorțat.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter