De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum s-a certat cu Ruxi: „Eram toți în vacanță, mi-a greșit cu ceva!”

Publicat pe

De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum a ajuns să își strice prietenia cu Ruxi. Faptul că Viviana a avut o relație cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ruxi nu mai este un secret pentru nimeni. Cele două, puse față în față în cadrul competiției Bravo, ai stil!, și-au amintit despre perioada în care obișnuiau să petreacă vacanțele împreună. Acum, Viviana dă cărțile pe față și dezvăluie motivul pentru care nu mai formează un cuplu cu Ionuț Rusu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și Ruxi Opulență au fost foarte apropiate în perioada în care prima dintre ele avea o relație cu Ionuț Rusu. Cei trei obișnuiau să își petreacă vacanțele împreună și se înțelegeau foarte bine. În momentul în care Viviana a pășit în platoul Bravo, ai stil!, săcurea războiului a fost dezgropată și s-a adus din nou în prim-plan relația de prietenie distrusă dintre cele două concurente. La momentul respectiv, fosta iubită a comediantului nu a oferit prea multe declarații, însă acum a rupt tăcerea. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu mai formează o relație cu prietenul cel mai bun al lui Ruxi și cum cele două au ajuns să nu își mai vorbească.

De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum s-a certat cu Ruxi: „Eram toți în vacanță, mi-a greșit cu ceva!'De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum s-a certat cu Ruxi: „Eram toți în vacanță, mi-a greșit cu ceva!'

Viviana Sposub a rupt tăcerea și a explicat exact ce s-a întâmplat între ea și fostul său iubit. Ba mai mult decât atât, Ruxi ar fi fost direct implicată atât în despărțirea celor doi, cât și în ruptura prieteniei dintre ele două.

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:”Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor”

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi'

Citește și: Scandal de proporții la Bravo, ai stil! Maurice Munteanu părăsește platoul:„S-a întrecut măsura'

Citește și: Tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, distrus de durere la locul crimei:„Voi cere autorităților să…'

De ce s-a despărțit Viviana Sposub de Ionuț Rusu și cum a ajuns să se certe cu Ruxi

Viviana a povestit că despărțirea a avut loc atunci când cei trei se aflau într-o vacanță. Aceasta explică faptul că Ionuț i-a greșit cu ceva, iar Ruxi a încercat să intervină în conflict. Acest lucru nu a făcut altceva decât să creeze și mai multă tensiune.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prienta cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala naostra și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag.', a spus Viviana Sposub.

Viviana: „Am încercat să vorbesc cu Ruxi'

Viviana Sposub susține că a încercat să reia legătura cu Ruxi, însă creatoarea de conținut nu și-a mai dorit acest lucru. Într-un final, diva a insistat din a-i scrie mesaje. La scurt timp după întreaga experiență din vacanță, Viviana și Ionuț Rusu au reluat relația.

Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om daca nu își mai dorește, da îi mai dădeam mesaje. Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudata. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci…”, a spus ea.

Ruxi nu îi poartă pică Vivianei

În cadrul unui interviu, Ruxi a punctat faptul că nu îi poartă pică colegei sale de platou. Aceasta a subliniat faptul că discută cu ea atunci când este nevoie și că nu se evită reciproc.

Cum am spus, nu sunt un om ranchiunos și nu, nu ne evităm, cel puțin eu nu fac acest lucru.  Dacă avem ceva de comunicat, o facem, dacă nu, nu. Nu există resentimente, cel puțîn din partea mea. Probabil există doar o doză de sarcasm uneori, dar nu pun la suflet astfel de situațîi. Prefer să îmi concentrez energia, creativitatea să fac alte lucruri care chiar îmi fac plăcere.”, a declarat Ruxi.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter