Negocieri pentru Survivor România. Ce vedete sunt în cărți pentru noul sezon

Publicat pe

Negocieri grele pentru Survivor România. PRO TV le pregătește telespectatorilor surprize uimitoare după ce a luat emisiunea de la Kanal D. Cu toate astea, se pare că au loc negocieri cu vedetele pe care trustul și le dorește în noul sezon al reality show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor România nu va mai fi difuzat la Kanal D, așa cum telespectatorii au fost obișnuiți. PRO TV a decis să ia emisiunea cu tot cu prezentator. Reality show-ul va fi produs de aceeași companie din Turcia. Ei bine, se pare că noii producători își doresc să aducă vedete celebre, iar pentru asta negociează dur cu acestea.

Reprezentanții PRO TV negociează dur pentru a aduce în noul sezon al emisiunii Survivor vedete deosebite. Conform primelor informații,premiera va avea loc la începutul anului viitor,iar reality show-ul se va filma tot în Republica Dominicană. Sezonul trecut a fost câștigat de Zannidache, din echipa Faimoșilor.

Citește și: Survivor România, primele nume vehiculate.Marian Drăgulescu și Otilia Bilionera, printre cei ofertați

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct:„Vreau să zic că te iubesc…'

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Survivor România, bani grei pe masa negocierilor

Spre surprinderea tuturor, Survivor România va fi difuzat de acum înainte la PRO TV, după ce trusul a luat emisiunea de la Kanal D. Reprezentanții trustului din Pache Protopopescu negociează serios pentru vedetele din următorul sezon.

Potrivit Fanatik.ro, noii producători ai emisiunii nu se uită la bani când vine vorba de semnarea contractelor ferme. Mai mult, pentru a aduce vedete apreciate de public, cei de la Survivor România sunt dispuși să plătească sume enorme pentru concurenții din echipa Faimoșilor.

Dorian Popa, una dintre țintele Survivor România

Momentan nu se știe cine va participa în noul sezon al emisiunii, dar vocile spun că Dorian Popa s-ar aflat pe lista vedetelor de la Survivor România. Conform sursei citate mai sus, artistul dorește o sumă extrem de mare, pe care PRO TV ar fi dispusă să o plătească fără probleme. Ar fi vorba chiar și de 15.000 de euro pentru fiecare săptămână.

Totodată, se pare că Alex Velea este și el o opțiune pentru noul sezon. Deocamdată nu se știe dacă iubitul Antoniei va accepta această propunere. După ce au dus o luptă acerbă pentru a obține licența, cei de la PRO TV vor să facă senzație cu noul sezon de la Survivor România.

Vedete cu succes internațional la Survivor România

Pentru a fi sigură de succesul emisiunii, producătorii sunt dispuși să aducă vedete extrem de cunoscute din România, fie că este vorba despre muzică, sporturi de contact sau gimnastică. Otilia Bilionera se numără printre solistele devenite celebre pe plan internațional care ar putea participa la Survivor România. 'Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi', a declarat artista pentru Fanatik.ro.

Pe lângă aceasta, mai sunt doriți Ionuț Iftimoaie, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din țară, dar și Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai mari campioni din istoria gimnasticii.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter