De ce se ceartă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Nu-i convine să-i pronunțe numele..."

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au împlinit un an de relație și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată. Ca în orice cuplu, însă, există și momente mai puțin plăcute. Iată de la ce pornesc discuțiile între cei doi îndrăgostiți, dar și care este lucrul ce îl deranjează cel mai tare pe omul de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au parte de o relație mai atipică, întrucât s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Însă, într-un final, cei doi îndrăgostiți au decis să rămână împreună. Ei bine, se pare că nu este totul roz nici la ei, întrucât Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu mai au parte și de situații tensionate în viața de cuplu.

Iată ce îl deranjează pe fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu la actuala iubită.

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască’

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată’

Citește și: Andreea Popescu și-a botezat fetița, în casă.Primele imagini de la petrecere

Citește și: Cum a reacționat Irina, fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat cartea:„Nu a vrut să…’

De ce se ceartă Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău. Cei doi sunt împreună de un an, timp în care s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Cu toate acestea, se pare că au sfârșit tot împreună, iubirea dintre ei fiind prea mare. Însă, ca în orice relație, există și momente mai puțin plăcute. De exemplu, omul de afaceri este foarte deranjat de faptul în momentul în care Bianca îi pronunță numele fostului soț, Alex Bodi. De asemenea, vedeta trebuie să fie atentă și ce spune despre Victor Slav, dar și despre alți foști parteneri de viață.

Se pare că și frumoasa blondină are momente în care se supără pe iubitul ei, mai ales când vede că este sunat de diferite domnișoare. Pe lângă asta, aceasta s-a cam săturat să aștepte ca Gabi să fie un bărbat liber și în acte.

„Bianca nu mai are nicio treabă cu Bodi, dar lui Gabi nici măcar nu-i convine ca aceasta să-i pronunțe numele. Bianca trebuie să fie atentă și cu ce spune despre Victor Sav, dar și despre iubita acestuia. Și Bianca este însă geloasă, mai ales că Gabi primește foare des telefoane de la diverse tinere, unele dintre ele cunoscute.

Și de aici începe cearta. Ea e extrem de vulcanică, și timp de câteva zile nu-i mai răspunde la telefon. S-a săturat să mai aștepte ca el să fie un bărbat liber și-n acte. În plus, nu-i convine faptul că nu are liniște din cauza telefoanelor pe care Gabi le primește de la diverse fete”. a declarat pentru playtech.ro o persoană apropiată celor doi.

Gabi Bădălău, despre relația cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu doar câteva luni, Gabi Bădălău făcea primele declarații despre relația cu fosta asistentă de televiziune. Recunoaște că există și momente mai dificile, însă, până la urmă, așa este în fiecare cuplu.

„Toată lumea știe că suntem împreună! (…) Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine„, spunea Gabi Bădălău în urmă cu câteva luni.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter