Cum a reacționat Irina, fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat cartea: „Nu a vrut să...”

Publicat pe

Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce tatăl său și-a lansat prima carte. Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă extrem de importantă din viața lui. Fostul om de afaceri a ales să își expună întreaga viață în fața publicului larg prin intermediul unei cărți biografice. La evenimentul de lansare au fost prezente mai multe persoane cunoscute din showbizul românesc, printre care și fostele partenere de viață ale lui Irinel. Din păcate, Irinuca și mama sa nu au putut fi prezente, însă i-au transmis toate gândurile bune autorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu se bucură de o perioadă extrem de bună din viața lui. Fostul om de afaceri a ales să lanseze o serie de trei cărți în cadrul cărora își expune viața. La evenimentul organizat de acesta pentru prezentarea primei opere, au participat multe persoane care și-au pus amprenta asupra lui Irinel. Din păcate însă, fiica și fosta sa soție nu au putut fi prezente deoarece locuiesc în America. Iată ce i-a spus Irinuca tatălui său!

Cum a reacționat Irina, fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat cartea: „Nu a vrut să...'Cum a reacționat Irina, fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat cartea: „Nu a vrut să...'

Cea mică nu doar că i-a transmis gândurile sale bune tatălui ei, ci a și promovat cartea lui pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 14 ani și-a îndrumat fanii să cumpere opera lui Irinel!

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:”M-a surprins că a păstrat…”

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Anna Lesko, deși artista nu vorbea română:„Apăruseră niște fete noi…'

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat prima carte

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă extrem de importantă din viața sa. Acesta și-a lansat prima carte din trilogia biografică pe care a scris-o și a primit foarte multă susținere din partea persoanelor importante din viața lui. Deși Monica Gabor și Irinuca nu au putut fi prezente la eveniment din cauza faptului că locuiesc în America, fiica lui Columbeanu a vorbit cu tatăl său la telefon. Ea pare foarte mândră de reușitele acestuia.

„M-a sunat și mi-a spus că vrea și ea o carte de-a mea să o citească. I-am spus că o să i-o trimit prin curier îndată, însă nu a vrut.Mi-a spus că vrea să o comande și să o cumpere.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.

Cum a reacționat Monica Gabor

Monica Gabor a fost și ea extrem de fericită pentru reușitele fostului soț. Aceasta l-a întrebat pe Irinel Columbeanu cum ar putea să îl ajute în această situație, iar el i-a răspuns rugându-o să promoveze cartea pe rețelele de socializare.

„Și Monica m-a întrebat cum să facă și ea ceva pentru mine și i-am sugerat să procedeze precum Irina, să facă postări pe rețelele de socializare. Încă nu am văzut nimic, probabil urmează.”, a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter