De ce Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, doarme maximum 4 ore pe noapte: „Mă păstrez în permanență în poziție de lucru”

Publicat pe

De ce Toma Cuzin alias Firicel din Las Fierbinți doarme maximum 4 ore pe noapte. Toma Cuzin este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a câștigat admirația publicului larg după ce a început să joace rolul lui Firicel din Las Fierbinți. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a vorbit despre stilul său de viață. Iată declarațiile și motivul pentru care doarme doar patru ore pe noapte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Toma Cuzin a făcut ravagii în lumea actoriei, după ce a primit rolul lui Firicel în serialul Las Fierbinți. Acesta a reușit să obțină admirația publicului larg, care adoră atât personajul de la ProTV, cât și omul din spatele lui. Recent, actorul a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat care este programul său zilnic. Este incredibil, dar Toma Cuzin doarme maximum patru ore pe noapte!

De ce Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, doarme maximum 4 ore pe noapte: „Mă păstrez în permanență în poziție de lucru'De ce Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, doarme maximum 4 ore pe noapte: „Mă păstrez în permanență în poziție de lucru'

Acesta a explicat și faptul că de 20 de ani nu mai practică sport. Iată întreaga declarație!

Citește și: Ce meserii a avut Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți:'Singurul rol care mă urmărește'

Citește și: Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, și-a cunoscut soția la 16 ani. Actorul a fost miner și balerin, în tinerețe:'Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes!'

Citește și: Raluca Drăgoi se căsătorește. Când va avea loc nunta:'Voi fi mireasă în…'

Citește și: De ce a renunțat Anca Serea să mai prezinte știrile la Prima TV:'Nu m-a dat nimeni afară'

De ce Toma Cuzin alias Firicel din Las Fierbinți doarme maximum 4 ore pe noapte

Toma Cuzin alias Firicel din Las Fierbinți a povestit faptul că doarme doar patru ore pe noapte din cauza faptului că mereu este în poziție de muncă. El susține că modul în care gândește îi influențează întreaga viață, dar și regimul alimentar. Actorul are grijă la ceea ce mănâncă, iar jumătate din viață a practicat diverse sporturi.

„Felul în care gândesc, faptul că mă păstrez în permanență în poziție de lucru, mă ține tonusat. Sunt atent la ce mănânc. Sport am făcut jumătate de viață, de 20 de ani nu mai fac nimic. Am un stil de viață foarte activ, în primul rând. Când dorm 4 ore pe noapte sunt leneș. Suntem rezultatul propriilor gânduri, cum ne gândim așa devenim. N-am considerat niciodată că am succes. Întotdeauna mi-am ascultat sufletul, nu conștiința', a explicat Toma Cuzin.

Organizează un festival de film în satul în care și-a cunoscut soția

Toma Cuzin își dorește să ducă filmul în sat, pentru că, spune el, de acolo a pornit arta. Actorul organizează festivalul „Film în sat' în Peștișani, județul Gorj. Locul nu a fost ales întâmplător, ci datorită amintirilor pe care le are acolo. El și-a cunoscut soția în acest cătun, când avea doar 16 ani.

„Viața mea socială se împarte exact ca CV-ul. CV-ul meu dinainte de 2002 și după, așa e și viața mea socială. Este viața cu dragoste și viața cu iubire. Iubirea îți dă libertate. Ce este libertatea, este filmul cu care deschid eu festivalul. Acolo ne-am cunoscut. Eram mici copii, acolo, pe un lac la Peștișani, 16 ani aveam. Pe la 19 ani ne-am reîntâlnit și cam asta a fost. Îi mai arăt câteodată o față a lui Firiciel. Știi cum se transformă dragostea în iubire? Printr-un parteneriat', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter