Ce scrie în declarația de avere a lui Cătălin Moroșanu, publicată după participarea la Survivor

Publicat pe

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România. Acesta a părăsit competiția pe motive medicale, iar, în urmă cu câteva săptămâni, fostul Faimos și-a publicat prima declarație de avere de după Survivor. Cătălin Moroșanu a revenit la Consiliul Județean Galați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum era și normal, după ce s-a întors de la Survivor România, Cătălin Moroșanu a revenit la vechiile sale activități, iar viața lui și-a reluat cursul normal. Ei bine, fostul Faimos s-a întors la Consiliul Județean Galați, acolo unde a fost ales consilier din partea PNL. În plus, în urmă cu câteva săptămâni, acesta și-a publicat declarația de avere. De menționat este faptul că declarația de avere din 2021 se referă la anul fiscal 2020.

Ce scrie în declarația de avere a lui Cătălin Moroșanu, publicată după participarea la SurvivorCe scrie în declarația de avere a lui Cătălin Moroșanu, publicată după participarea la Survivor

Cert este că anul 2020 a fost unul prielnic pentru Cătălin Moroșanu. Acesta a vândul, în august anul trecut, un apartament pentru suma de 48.000 de euro. După ce a ales să renunțe la imobil, fostul concurent de la Survivor mai deține doar o casă de vacanță de 185 mp în comuna Miroslava, care este deținută în coproprietate cu soția lui.

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:”O aveam deja pe Natalis”/ EXCLUSIV

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:”Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul”/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, prima declarație despre cearta cu Vica Blochina:„M-a dezamăgit foarte tare'

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:„Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat'

Declarația de avere a lui Cătălin Moroșanu de după Survivor

În plus, în declarația de avere a lui Cătălin Moroșanu, se mai arată că acesta deține împreună cu soția lui și două mașini achiziționate în leasing. Fostul Faimos de la Survivor nu mai are alte proprietăți în afară de cele enumerate mai sus. În plus, sportivul nu deține în nume propriu conturi bancare și nu are datorii.

În altă ordine de idei, lui Cătălin Moroșanu a încasat 2.190 de lei de la Consiliul Județean Galați și 15.300 lei de la SC Cătălin Moroșanu Promotion SRL, firmă la care este administrator. În ceea ce o privește pe soția lui, aceasta a încasat 3.000 de euro de la o clinică stomatologică din Iași, potrivit wowbiz.ro.

Câți bani îi aduce lui Cătălin Moroșanu firma lui

Totuși, cea mai mare parte din banii lui Cătălin Moroșanu privin din dividendele firmei cu numele lui. Aceste dividende au fost în valoare de 461.000 de lei, potrivit declarației de avere a lui Cătălin Moroșanu. În plus, aceeași sumă de bani se regăsește și în declarație de avere de anul trecut a lui Cătălin Moroșanu, pe care a publicat-o când s-a înscris în cursa electorală.

În actul de atunci mai apare, însă, și un venit suplimentar de 70.000 de euro. Banii proveaneau din drepturi de autor. Este foarte posibil ca Moroșanu să fi încasat această sumă de bani în urma unui show de televiziune din cursul anului 2019.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter