Ce se întâmplă în culisele Asia Express. Un cameraman a rupt tăcerea

Publicat pe

Un cameraman care a mers să filmeze la Asia Express, reality show-ul de la Antena 1, a dat detalii despre aventura pe care a trăit-o și despre problemele întâmpinate în timpul înregistrărilor. Lucian Voicu a explicat ce se întâmplă, de fapt, în spatele scenei. Iată ce secvențe nu s-au dat la tv!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Asia Express a ajuns la sezonul 4, iar în acest moment se difuzează la tv aventurile vedetelor pe ‘Drumul Împăraților’. Pe lângă curiozitățile despre concurenții show-ului de la Antena 1, telespectatorii vor să afle și detalii din culisele Asia Express. Lucian Voicu, unul dintre operatorii de imagine Asia Express, a făcut mărturisiri uluitoare.

Ce se întâmplă în culisele Asia Express

Bărbatul face parte echipa de producție Asia Expres încă din primul sezon, conform site-ului Vice.com. În perioada octombrie-decembrie 2018, Lucian a dezvăluit că a filmat între 10 și 12 ore pe zi. Deși afară erau temperaturi caniculare, el a cărat pe umeri o cameră care cântărea peste 10 kilograme.

Ce se întâmplă în culisele Asia Express. Lucian Voicu a povestit că trezirea era la cinci dimineața, iar pauza pentru cameramani însemna odihna sau mâncare. În restul timpului, alergau de zor alături de concurenți. Toată acțiunea se desfășura în tăcere, pentru ca nimeni să nu le simtă prezența pe micile ecrane.

Citește și: Dezvăluiri din culisele Asia Express 4. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor

Citește și: Cât costă cămașa de la Asia Express pe care Lidia Buble a luat-o acasă

Citește și: Ce a răspuns Anamaria Prodan la întrebarea dacă a mai avut momente de intimitate cu Reghe, în ultimele luni: „Noi am fost soț și soție cu…”

Citește și: Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru Cristina: „Am sperat că o să găsim o soluție'

Tot în cadrul interviului pentru Vice.com, Lucian a dezvăluit care a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut la Asia Express.

Un cameraman a rupt tăcerea

'Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu', a spus cameramanul.

Lucian Voicu a mai explicat că tot ce se vede la televizor este cât se poate de real. La Asia Express, bărbatul a avut probleme cu stomacul din cauza alimentației.

‘Telespectatorii au avut acces în permanență la culisele acestei emisiuni. Așa au putut vedea că tot ce se întâmplă acolo este super real, că lucrurile care par imposibil de făcut devin posibile atunci când la mijloc e o super adrenalină, că toți cei care au participat s-au întors cu povești care mai de care mai nebune.

Spun asta pentru că atât în Sri Lanka, dar mai ales în India, oamenii erau destul de suspicioși, mai ales în momentul în care își căutau cazare. În ceea ce privește autostopul, nu știu cât le eram de ajutor, fiindcă erau nevoiți să găsească mașini cu trei locuri disponibile, ca să încăpem toți; ceea ce nu era chiar simplu, mai ales când opreau mașini mici’, a mai adăugat bărbatul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter