Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express: „Chiar m-a afectat. Îmi era rușine să...”

Publicat pe .

Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express. Nimeni nu se aștepta ca Diana Bulimar și Larisa Iordache să fie chiar primele concurente eliminate la America Express. Din păcate pentru ele, deși au format cea mai bună echipă de până acum, drumul lor în competiție s-a oprit mai devreme decât se aștepta oricine. Fiind considerate niște rivale de temut, cele două foste gimnaste au fost propuse de către celelalte echipe pentru cursa pentru ultima șansă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express. Nu au mai reușit să termine probele la fel de bine ca până acum, iar norocul nu a fost de partea lor nici în momentul în care Irina a scos simbolul roșu din cutie. Foarte mulți telespectatori au fost șocați de acest rezultat și și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare.

diana-bulimar-1-1diana-bulimar-1-1

Diana Bulimar, după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express

Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost printre fetele de aur ale României la gimnastică. Au adus acasă zeci de medalii, iar spiritul lor de campioane și-a făcut simțită prezența și la America Express. Au fost fair play și s-au menținut constant în top. Din păcate însă, după nominalizările făcute de celelalte echipe, au ajuns să se lupte pentru locul lor în competiție, iar norocul nu a mai fost de partea lor.

'Momentan sunt copleșită de emoții, dar wow! Faptul că am ieșit primele din competiție chiar m-a afectat și, da, știu că ține de mult noroc. După primele trei zile n-am înțeles de ce am ieșit din aventura nebună. Nu știam ce să fac, mai mult de atât, îmi era rușine să le spun celor de acasă că am ieșit. Exact ca în sport mă așteptam să lupt mai mult, dar poate, totuși, nu era doar despre asta', a reacționat Diana Bulimar pe Instagram, după ce s-a difuzat la TV ediția în care a fost eliminată.

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express: „Părea că nu-i adevărat”. Reacția fanilor

Citește și: „Zici că ești valutist. Propria ta prezență mă enerva”. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete și-au spus în față ce nu suportă unul la celălalt

Citește și: Prin ce provocări au trecut Diana Bulimar și Larisa Iordache la America Express: „Am avut și căderi nervoase. Știam că sunt zone mai periculoase, dar…'

Citește și: „Tu mă înșeli? Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4 '. Anda Călin și Liviu Vârciu, discuție controversată în mașină. De la ce a pornit

Care a fost cel mai frumos moment din cariera de gimnastă

Cu toate că a ajuns și la Olimpiadă, Diana Bulimar i-a povestit lui Cătălin Oprișan, în podcastul acestuia, că altul a fost momentul de care își aduce aminte drept cel mai frumos din cariera ei de gimnastă.

'Momentul în care am ieșit pentru prima dată campioană europeană la Bruxelles în 2012, iar tatăl meu a venit cu tricolorul. A alergat jumătate de sală și l-am văzut aproape plângând cu tricolorul în gură efectiv. Nu îmi vine să cred cât de multe s-au schimbat, cât de mult m-am schimbat eu și cum am ajuns să văd eu lumea în momentul de față', a mărturisit Diana Bulimar, potrivit Fanatik.ro.

De ce s-a retras Diana Bulimar din gimnastică

A trecut prin mai multe operații dificile din cauza unor accidentări, dar se temea să renunțe. Cu toate acestea, și-a dat seama că poate face și altceva după cariera sportivă, iar asta i-a dat curaj.

'Nu neapărat accidentările, cât retragerea. Retragerea care nici nu știu când a fost cu adevărat. Nu știi exact când e momentul să spui stop. De aceea și vreau să vorbim mai mult cu sportivii despre lucrurile acestea pentru că, în momentul în care ieși din sport, nu știi ce să faci.

Și atunci, preferi să rămâi cufundat în acel sport în care știi că, poate, acum trei ani ai ieșit campion olimpic sau european. Deși ești conștient în adâncul sufletului tău că nu o să mai ajungi acolo, dar totuși, încă încerci și încerci.

După multe accidentări, după ce îți dai seama că există o lume în afară în care tu poți să te integrezi, dacă te ajută și cei de lângă tine și îți poți găsi și alte hobby-uri. Eu mă simt un copil norocos, am reușit, până la urmă, ca în gimnastică să fac ceva. Am prins o echipă, cu Izbașa și cu Cătă, penultima echipă, în 2012 și am reușit, în 2014, cu Larisa, să ies campioană europeană. După, totul s-a cam năruit!

Nu mai avem gimnastică în România, dar nici nu vorbim despre ea. Pe mine asta mă deranjează, că totul este tabu. Și am ajuns… totuși sunt opt ani. Poate când făceam eu gimnastică, era altceva, dar acum copiii sunt altceva. Ei pot vorbi cu părinții, este totul mult mai deschis, însă, gimnastica parcă a rămas la fel', a completat ea, în discuția cu Cătălin Oprișan.

Sursă foto: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton