Drama neștiută din familia lui Connect-R: "Noi am mai avut un copil, care a murit". Fratele artistului a trăit doar 7 luni

Publicat pe

Puțini știu despre drama petrecută în familia lui artistului înainte ca acesta să vină pe lume – Connect-R a mai avut un frate, care, din nefericire, a murit la doar 7 luni. Micuțul avea afecțiuni grave, incompatibile cu viața, și nu a putut fi salvat. Iată ce a povestit mama artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R s-a născut într-o familie simplă, de oameni muncitori, pe care soarta i-a încercat din greu – fratele artistului, primul lor copil, a încetat din viață la o vârstă mică. Iată prin ce dramă au trecut Rodica și Aurel Mihalache după nașterea fiului lor!

Drama neștiută din familia lui Connect-R: "Noi am mai avut un copil, care a murit". Fratele artistului a trăit doar 7 luniDrama neștiută din familia lui Connect-R: "Noi am mai avut un copil, care a murit". Fratele artistului a trăit doar 7 luni

Connect-R a avut un frate care a murit la doar 7 luni

Azi, Connect-R este un artist împlinit, dar și un tată fericit, însă viața lui probabil ar fi fost alta acum dacă i-ar fi trăit fratele… Din păcate, primul copil al familiei Mihalache a murit la o vârstă fragedă, din cauza afecțiunilor de care suferea. Micuțul s-a îmbolnăvit de enterocolită, dar avea și grave probleme la inimă, nemaiputând fi salvat. Ulterior, spre bucuria celor doi părinți, a venit pe lume cel de-al doilea copil, Relu, o adevărată binecuvântare pentru ei.

Citește și: Ce mesaj a primit Connect-R de la tatăl lui, de ziua lui: „Mă rog să îi dea Dumnezeu înțelepciune ca să biruiască ispitele'

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…’

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:'Nu cred că realizați cât stres…'

Citește și: Connect-R, în lacrimi, la concert, de ziua lui:'Am cântat cu tata pe scenă'

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R, a fost o minune dumnezeiască!', mărturisea mama artistului la o emisiune TV.

De altfel, nici dragostea și recunoștința pe care le-o poartă Connect-R părinților săi nu este un secret, artistul având tatuate chipurile lor pe braț.

Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli

În pofida faptului că azi fiul lor este un artist de succes, părinții lui Connect-R au rămas doi oameni la fel de modești ca pe vremuri. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei. Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Că artistul a moștenit vocea specială de la tatăl său s-a putut convinge toată lumea când au cântat împreună pe scenă, de ziua lui Connect-R.

Deși nu s-a născut într-o familie cu posibilități, Connect-R a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus.

Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine‘, a mărturisit cântăreţul pe Instastory, la un moment dat.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter