Elena Cârstea, declarații tulburătoare după ce a suferit un AVC masiv, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"

Publicat pe

Cu puțin înainte de a împlini 61 de ani, Elena Cârstea a trecut peste ocumpănă dificilă, fiind la un pas de moarte, în urma unui AVC masiv, urmat ulterior de mai multe pneumonii. Reputata artistă, care s-a mutat de ani buni în America, a stat mai bine de două săptămâni în spital, în stare gravă. Iată cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 26 februarie, Elena Cârstea a împlinit 61 de ani, însă aniversarea artistei a fost la un pas de a se transforma în… comemorare, dat fiind că a suferit un AVC masiv, urmat apoi de o pneumonie. Din fericire, după mai bine de două săptămâni de spitalizare, artista și-a revenit, însă urmează o lungă perioadă de recuperare.

Elena Cârstea, declarații tulburătoare după ce a suferit un AVC masiv, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"Elena Cârstea, declarații tulburătoare după ce a suferit un AVC masiv, urmat de mai multe pneumonii: "Dacă eram în România, acum nu mai existam"

Cum se simte Elena Cârstea după AVC

O femeie extrem de puternică, Elena Cârstea nu a dat inițial atenție simptomelor, însă în cele din urmă a ajuns la spital, cu un diagnostic îngriorător – artista a suferit un AVC, urmat de o pneumonie. Acum, Elena Cârstea și-a schimbat complet modul de viață și, spune ea, a renunțat la fumat de ceva vreme.

Citește și:Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt

Citește și: Elena Cârstea a împlinit 61 de ani. Adevărul despre mutarea artistei în America: „Nimeni nu pleacă de bine. Comportamentul bărbaților de acolo este cu totul altfel

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet.

La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort.

Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira', a dezvăluit Elena Cârstea pentru cancan.ro.

AVC-ul, urmat de mai multe pneumonii

Elena Cârstea încă nu s-a recuperat complet în urma AVC-ului, momentan deplasându-se cu ajutorul bastonului, însă face terapie și este încrezătoare în privința rezultatului. Fosta artistă a conchis însă cu amărăciune că, dacă ar fi fost în România, nu ar fi avut șanse de supraviețuire…

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam.

Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii… Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC-ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge.

Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez…

Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin', a adăugat Elena Cârstea pentru sursa citată.

Elena Cârstea: „Am știut că ceva nu e în regulă'

Elena Cârstea a dovedit de-a lungul timpului că este o femeie puternică. Ea și-a refăcut viața dincolo de Ocean, tocmai în SUA. Totuși, ea a dezvăluit recent că, cu puțin timp înainte de a împlini 61 de ani, a suferit un atac cerebral și nu mai putea să meargă.

‘Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate. Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral.' a spus Elena Cârstea la show-ul VIP a lui Cristi Brancu.

Elena Cârstea nu s-a gândit că este vorba de ceva grav, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale, care au inclus perfuzii și injecții.

Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie. Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânăt.„, a mărturisit Elena Cârstea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă