Cum arată Eliza Natanticu de la Asia Express, în costum de baie. Fanii au rămas impresionați

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu sunt una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Cei doi soți au dovedit de câte ori s-a ivit ocazia să sunt foarte competitivi și au o relație foarte legată. Dacă pe Cosmin telespectatorii îl știau, despre Eliza nu se știau foarte multe înainte de concursul desfășurat pe Drumul Împăraților. Iată cu arată în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe numele ei de fată Eliza Georgescu, soția lui Natanticu este actriță, cântăreață și are o pasiune imensă pentru dans. Provine dintr-o familie de actori. După ce a absolvit actoria, a avut diverse colaborări cu Teatrul Nottara, cu Teatrul Odeon și cu alte teatre independente.

Mai mult decât atât, în 2016, Eliza a participat la X Factor România, unde a primit Da' din partea juraților pentru interpretarea piesei lui Janis Joplin, Cry Baby.

Cum arată Eliza Natanticu de la Asia Express, în costum de baie

Pe lângă faptul că este foarte talentată, soția lui Cosmin arată foarte bine. Eliza Natanticu, concurenta de la Asia Express, are un corp de invidiat așa că nu se jenează să se afișeze în costum de baie pe rețelele de socializare.

Imaginile cu Eliza Natanticu de la Asia Express, în costum de baie, din galeria foto atașată articolului nu sunt recente. Cel mai probabil ele au fost făcute într-una dintre vacanțele pe care Cosmin și soția lui le-au petrecut împreună în vară.

„Încrederea în sine este cheia, nu crezi? Ceea ce crezi despre tine, asta vei deveni. Așa că, de ce să nu îți schimbi modul de a gândire să poți visa la cele mai mari visuri ale tale', scria Eliza Natanticu de la Asia Express, în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie.

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express au fost la un pas de despărțire: „Am avut certuri…

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Citește și: Alex Velea, demascare la Masked Singer. Pavel Bartoș

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu mama lui Gabi Bădălău împotriva Biancăi Drăgușanu.

Eliza Natanticu, lăudată de Lidia Buble și Alexandra Stan pentru cariera muzicală

Eliza are deja câteva piese musicale lansate, „Arde' și „De vină suntem noi' și a fost felicitată de Alexandra Stan și de Lidia Buble pentru ele.

„Mi s-a întâmplat să colaborez cu persoane de la care am luat niște piese și care au încercat să mă ducă spre muzica latino.

Am două piese, cu tot cu clip, dar nefiind în zona mea de confort, mi se părea că în comparație cu potențialul meu vocal, era infim. Pot să cânt și jazz, și muzică populară, și pop, și funk, și orice', a explicat soția lui Cosmin Natanticu, în podcastul Stai să zic eu.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem., povestea Cosmin Natanticu acum ceva timp.

Între timp s-au căsătorit și au acceptat provocarea supremă pentru căsnicia lor, Asia Express 4.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă, a spus Eliza Natanticu înainte să plece pe Drumul Împăraților din Asia Express 4.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter