Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Au intervenit medicii

Publicat pe

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Tensiunea devine din în ce mai mare, iar concurenții fac tot posibilul să aducă punctul decisiv. Ediția de marți, 2 februarie 2022, aduce situații tensionate la Survivor. Faimosul Emil Rengle suferă o accidentare gravă chiar în timpul unui joc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Concurenții de la Survivor România fac tot posibilul să aducă puncte pentru echipă. Tensiunea este din ce în ce mai mare, iar mulți dintre aceștia cedează. Chiar în timpul unui joc, Faimosul Emil Rengle suferă o accidentare gravă.

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Au intervenit mediciiEmil Rengle s-a accidentat la Survivor. Au intervenit medicii

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Situația este destul de critică, iar concurentul din echipa Faimoșilor are nevoie de îngrijiri medicale. Iată ce se va întâmpla în ediția de marți, 2 februarie, de la Survivor.

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor. În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor: „E un îmbârligator, un minicinos’

Citește și: Câte kilograme are Viviana Sposub. A slăbit spectaculos:'Am ajuns la…'

Citește și: Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil:'Își dorește să fie blândă la TV, dar…'

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor

Emil Rengle s-a accidentat la Survivor. Situație tensionată la Survivor România, după ce Războinicii au câștigat și cea de-a treia luptă pentru imunitate. Faimoșii vor elimina încă o persoană în ediția de marți, 2 februarie.

Din păcate, un concurent de la Faimoși suferă o accidentare gravă, chiar în timpul unei probe. Este vorba despre Emil Rengle, care se lovește foarte tare și, cu ochii în lacrimi, cere ajutorul cadrelor medicale.

'Te rog, Doamne! Lasă-mă să pășesc!', spune Emil Rengle în timp ce este consultat de medic.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu concurentul din echipa Faimoșilor și dacă va mai putea contiuna în competiție. Și Roxana Ciuhulescu a suferit o accidentare în timpul emisiunii, iar medicii nu i-au mai dat voie să meargă mai departe.

Ce spune Andreea Tonciu despre Emil Rengle

Andreea Tonciu a făcut parte din echipa Faimoșilor. Concurenta a fost eliminată din competiție și a făcut primele declarații despre relația pe care a avut-o cu colegii.

Spre suprinderea tuturor, vedeta a făcut declarații neașteptate despre Emil Rengle. Despre tânăr spune că el este veriga slabă a echipei și că ar fi trebuit să facă traseul pe tocuri, făcând referire la faptul că acesta este dansator de profesie și că face diferite numere pe tocuri.

„Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos. Câte reality-show-uri are la activ? Dansatorul, tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă. Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei.’, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter