Ruxi de la Bravo, ai stil! pleacă din țară după finala emisiunii: „Vreau să lansez o colecție de haine”

Publicat pe

Ruxi de la Bravo, ai stil! vrea să plece din țară după marea finală a emisiunii. Ruxi este una dintre cele cinci finaliste ale sezonului 7 Bravo, ai stil!. Aceasta a muncit foarte mult pe parcursul show-ului, fiind singura concurentă fără stilist. Recent, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce dorințe are după terminarea show-ului, dar și ce părere are despre întreaga experiență de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ruxi este cea mai votată concurentă a show-ului despre modă de la Kanal D. Pe parcursul competiției, ea a reușit să își arate calitățile de stilist, fiind singura fată care nu a apelat la ajutor profesionist. De curând, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a mărturisit că va părăsi România după ce se va filma marea finală Bravo, ai stil! Iată ce a mai declarat creatoarea de conținut!

Ruxi de la Bravo, ai stil! pleacă din țară după finala emisiunii: „Vreau să lansez o colecție de haine'Ruxi de la Bravo, ai stil! pleacă din țară după finala emisiunii: „Vreau să lansez o colecție de haine'

Aceasta a recunoscut că vrea să vadă ce îi rezervă viitorul și în ce direcție va merge în continuare. Ea a menționat și cum a fost toată experiența de la Kanal D, dar și greutățile pe care le-a întâmpinat pe parcursul competiției.

Citește și: Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil:'Ești cam șefă aici…'

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:'Ceea ce s-a întâmplat între noi două…'

Citește și: Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică:„Eu n-am greșit’

Citește și: Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, totul despre relația cu noul ei iubit:„Nu mai știa ce să facă să mă împace’ / EXCLUSIV

Ruxi de la Bravo, ai stil! vrea să plece din țară după marea finală a emisiunii

Ruxi a vorbit recent despre planurile pe care le are după ce competiția de la Kanal D se va termina. Aceasta are de gând să meargă într-o altă țară pentru a se relaxa, dar și pentru a se gândi la drumul pe care urmează să îl aibă pe viitor. Concurenta de la Bravo, ai stil! are de gând să își creeze propria linie vestimentară.

„Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. Și intenționez să lansez o mini colecție capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o mini colecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă', a spus ea pentru FANATIK.

Ce greutăți a întâmpinat Ruxi pe parcursul emisiunii Bravo, ai stil!

Fiind singura concurentă care nu a apelat la ajutorul unui stilist, Ruxi a declarat că întreaga experiență a fost mult mai intensă. Ea și-a gândit singură ținutele, a participat direct la crearea lor și a făcut față tuturor obstacolelor care i-au ieșit în cale.

„Aș putea să devin taximetrist după experiența Bravo, ai stil!' , pentru că am fost tot timpul în mașină, am alergat să iau materiale, să cumpăr accesorii, să le duc la croitorie. Am stat foarte multe nopți în atelier, m-am implicat, am cusut ce puteam; decorațiuni pe ținute, accesorii. Aș repeta experiența, pentru că, oricât de greu ar fi, dacă ai în minte scopul pentru care ești acolo, greutățile trec mai ușor, nu le mai bagi în seamă. Aș mai participa la Bravo, ai stil!' ca să fac ținute și mai șmechere, mai evoluate', a continuat ea.

„Am trecut prin toate stările'

Aceasta este recunoscătoare proiectului în care s-a implicat deoarece, prin el, a reușit să își descopere anumite calități creative pe care nu știa că le are. De-a lungul episoadelor, ea a trecut prin toate stările, de la cele fizice, până la cele psihice.

Bravo, ai stil!' este un proiect care m-a făcut să mă descopăr pe mine însămi, să îmi descopăr alte calități creative. Mi-am dat seama că pot face mai multe lucruri decât credeam. În acest proiect am trecut prin toate stările, de la oboseală, pentru că m-am implicat foarte mult în crearea momentelor și ținutelor mele, până la provocări creative, fizice, psihice. A fost un amalgam de stări, trăiri, situații, dar așa se face performanță', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă VIVA! și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter