Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke. Ce s-a întâmplat pe platourile de filmare ale videoclipului Blurred Lines

Publicat pe

La opt ani de la lansarea videoclipul piesei Blurred Line, scrisă și interpretată de Robin Thicke (44 de ani), modelul Emily Ratajkowski (30 de ani) îl acuză pe artist că a abuzat-o sexual. Tânăra susține că solistul a pipăit-o pe platourile de filmare, în 2013.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke. Șocanta dezvăluire a fost făcută în noua carte a lui Emily Ratajkowski, „My Body'. În respectivul videoclip, ea, dar și celelalte două modele, Elle Evans Bellamy (31 de ani) și Jessi MBengue (31 de ani), apar fără sutien și în lenjerie intimă tanga de culoarea pielii.

Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke. Modelul povestește ce a simțit atunci

În videoclipul piesei din 2013, care de altfel a fost condamnată la acea vreme pentru că încuraja abuzul sexual, apar și artistul Pharrell Williams (48 de ani) și rapperul T.I. (41 de ani). Toți cei trei bărbați sunt îmbrăcați la costum.

„Din senin, de nicăieri, am simțit mâinile reci și străine ale unui necunoscut care-mi atingea sânii din spate. Din instinct, m-am retras, privindu-l în urmă pe Robin Thicke. A zâmbit tont, s-a împiedicat în spate, iar ochii îi erau acoperiți de ochelari. Eu mi-am întors capul către întunericul de dincolo de platou', a scris Emily în cartea ei.

Citește și: Ce se întâmplă dacă furi poze de pe Internet

Citește și: Cel mai sexy iepuraș de Paște

Citește și: Vaccinată, Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19

Citește și: Cum se înțelege Roxana Ionescu cu Tinu Vidaicu, după nuntă

A vrut să minimalizeze incidentul

Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke. Modelul a mai scris că acțiunile solistului au făcut-o să se simtă goală, dar și că era „disperată să minimalizeze' incidentul.

„Mi-am împins bărbia în față și am ridicat umerii, evitând contactul vizual, simțind căldura umilinței care-mi era pompată în întreg corpul. Nu am reacționat – nu chiar, nu așa cum ar fi trebuit', a mai scris Emily.

Regizoarea videoclipului, Diane Martel, a fost martoră la incident și l-a văzut pe Thicke. „Îmi amintesc momentul în care a apucat-o de sâni. Stătea în spatele ei. Amândoi erau în profil', a declarat Diane pentru The Times.

Atât Emily, cât și Diane susțin că solistul era beat. Diane a mai dezvăluit că Robin și-a „cerut sfios iertare' pentru comportamentul lui și a felicitat-o pe Emily pentru profesionalismul de care a dat dovadă continuând filmarea.

Ce a încercat de fapt să transmită regizoarea cu videoclipul controversat

Emily Ratajkowski, abuzată de Robin Thicke. Diane a explicat că dorința ei a fost ca videoclipul să pună bărbații într-o poziție de inferioritate, timp în care modelele îi ignorau și batjocoreau. Planul ei, din păcate, a eșuat.

„Cu acel gest, Robin ne-a amintit tuturor că noi femeile nu dețineam, de fapt, controlul', a mai spus Diane. „Nu aveam o putere reală ca o tipă goală dansând într-un videoclip. Nu eram nimic mai mult decât un manechin angajat', a mai scris Emily în cartea ei.

Până la acest moment, Robin a refuzat să ofere un comentariu pe acest subiect.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter