INNA este asaltată de fani, în străinătate, precum un star de la Hollywood! Surprinzător cum a fost filmată vedeta pe străzile din București!

Publicat pe

Are un succes imens în afara țării, cu milioane de fani care așteaptă cu sufletul la gură fiecare concert al artistei. În România, însă, Inna trece neobservată pe străzile din București.

INNA este asaltată de fani, în străinătate, precum un star de la Hollywood! Surprinzător cum a fost filmată vedeta pe străzile din București!INNA este asaltată de fani, în străinătate, precum un star de la Hollywood! Surprinzător cum a fost filmată vedeta pe străzile din București!
Citește și: INNA a ajuns vedetă internațională, dar are un trecut modest! Uite cum arăta artista la debut. FOTO!

Cântăreața a cucerit inimile fanilor de peste hotare și s-a făcut auzită pe plan internațional. În ultimii ani, piesele ei au luat cu asalt toate radiourile, indiferent de țară, iar artista a decis să își mute cariera în afară, lăsând România pe plan secund.

Citește și: Ce avere impresionantă are Inna. Artista este mai bogată decât Ilie Năstase


Admiratorii ei români nu se compară deloc cu cei din Mexic sau Spania. Deși este îndrăgită și în România, Inna face show în afară, fiind un adevărat fenomen. Fanii spanioli o divinizează și ajung chiar să leșine de emoții atunci când au ocazia să o vadă live.


La noi în țară, se pare că Inna poate duce o viață normală, fără paparazzi sau fani care o iau razna când o văd.

Citește și: Fotografia care spune tot! Cum arată Inna fără pic de machiaj. Artista are 32 de ani și multe nopți nedormite la activ


Îmbrăcată sport, cu un rucsac în spate și puțin grăbită, bruneta avea aceeași atitudine pozitivă și energie, pe care le emană atunci când urcă pe scenă. Semn că Bucureștiul îi priește.

Citește și: Inna – între carieră și viața de familie. Vrea să aibă copii, dar nu își dorește nuntă: „Nu mă văd mireasă”

Inna pare să se preocupe doar de carieră, însă nu e deloc așa. Cântăreața vrea să își întemeieze o familie și a declarat-o chiar ea: „Îmi doresc și copii, îmi doresc tot ce își dorește orice om care are un job, care pleacă dimineața și ajunge seara acasă.', a spus INNA într-un intervu acordat revistei VIVA!

Citește și: Inna – între carieră și viața de familie. Vrea să aibă copii, dar nu își dorește nuntă: „Nu mă văd mireasă”
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter