Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme: "Ziua luptam și noaptea plângeam"

Publicat pe

Florica Boboi de la Chefi la Cuțite este împreună cu soțul ei de 21 de ani și are trei copii. Au trecut și peste problemele cu părinții care s-au opus relației lor, apoi au plecat în străinătate. Au luat viața în piept dorindu-și un viitor mai bun pentru familia lor. Au ajuns, în cele din urmă, în Franța. Acum ea are o afacere înfloritoare la Paris, iar soțul ei câștigă bani frumoși din construcții. Florica Boboi a dezvăluit, într-un interviu, câteva detalii inedite despre copiii ei, dar și despre partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îi este foarte dor de casă și își dorește să se întoarcă în țară, dar știe că nu poate să aibă succes cu afacerea ei de la Paris în locurile natale din Oaș. Asta pentru că majoritatea românilor din zonă sunt plecați, la rândul lor, în străinătate. Momentan, se bucură de fiecare zi petrecută alături de cei dragi, iar fiul ei își dorește să devină și el tot bucătar.

Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme: "Ziua luptam și noaptea plângeam"Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme: "Ziua luptam și noaptea plângeam"

Cum arată copiii Floricăi Boboi

Câștigătoarea Chefi la Cuțite are trei copii ca niște flori. Le-a dus dorul în timpul filmărilor pentru emisiune, mai ales că fetița cea mică era atunci practic un bebeluș. A mai povestit, în interviul publicat acum de Antena 1, că soțului ei i s-a făcut chiar rău din cauza emoțiilor în timp ce ea se lupta în finala sezonului 10.

„Soțul și copiii erau la Paris, ziua luptam și noaptea plângeam. Am o fiică de 18 ani și jumătate, am un băiat de 12 ani și o fetiță de un an și două luni. Copiii sunt foarte mândri de mine, fata… strălucesc pentru ea. Băiatul vrea să mă urmeze, vrea să îl înscriu la Chefi la Cuțite. Aia mică e prea mică, atunci când mă vede la televizor, pupă și ia în brațe televizorul. Soțul nu voia să plec, dar acum este foarte mândru. Știe că pot”, a povestit Florica Boboi, la Interviurile Chefi la Cuțite de pe Antena Play.

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege…'

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine”

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…”

Prin ce greutăți a trecut Florica Boboi, împreună cu soțul ei

Se iubesc de mai bine de două decenii. Au reușit să aducă pe lume și trei copii minunați, deși nu le-a fost deloc ușor. La preselecțiile Chefi la Cuțite, Florica Boboi a povestit prin ce chinuri a trecut, alături de partenerul ei de viață.

 „Locuim de opt ani la Paris. Suntem de 21 de ani împreună. Eu aveam 15 ani, soțul 18. Părinții nu au fost de acord, dar eu fiind încăpățânată… Cu o femeie ca mine nu e ușor. El e mai calm, mă înțelege, mă susține. Să câștig e deja un cuvânt mare, nu știu dacă ajung până acolo. Eu sunt născută pe 10 decembrie, este sezonul 10, e numărul meu norocos. Eu când îmi pun ceva în gând, o fac!

Prima dată am fost la Viena, din Viena m-am dus în Italia, apoi la Paris. Am plecat din cauza banilor, în 2002. Am lucrat la seră, în agricultură, vreo trei ani acolo. Din greu, de la trei dimineața până seara, lucra câte 20 de ore. Soțul nu s-a regăsit acolo, așa că am plecat în Italia', a povestit Florica Baboi, la preselecțiile Chefi la Cuțite.

„Am lucrat la curățenie, apoi șefii și-au deschis un restaurant de fructe de mare, de pește. Făcând curățenie acolo, spălând vase, am furat meserie și am vrut să încerc. Am vrut să fac școală, am făcut în Torino școală de bucătărie. Am reușit să îi iau locul unui bucătar. Am cerut o mărire de salariu, n-au vrut, așa că m-am dus în Franța.

Soțul nu a vrut să audă de Franța. El e cu șantierele. L-am trimis pe el primul, să caute chiria. Am o fată de 18 ani, un băiat de 12 și una mică de 4 luni. Am lucrat tot ca femeie la curățenie, el mi-a spus că nu mai vrea să audă de restaurante. Când m-am enervat, nu am mai putut să stau la curățenie. Am lucrat în restaurante italiene, apoi franceze. Eu știam doar ‘Oui și ‘Non. Am rămas, nu a fost deloc ușor, fiind măritată și cu copii. Nu ești niciodată acasă sâmbăta și duminica.

E greu ca femeie în bucătărie. Aveam șapte bărbați cu mine, după o lună eram șefa lor. Am lucrat cinci ani acolo, apoi mi-am dat demisia și m-am ocupat cu cateringul meu. Am firma mea de organizări de evenimente, pentru românii din Paris și mai și bucătăresc', a mai povestit Florica Baboi.

Sursă foto: Instagram, captură Youtube, captură Antena Play

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter