Femeile din viața lui Kirk Douglas. A doua soție i-a stat alături peste 65 de ani, dar a avut și alte iubiri extraconjugale!

Publicat pe

Legendarul actor Kirk Douglas, care s-a stins din viață la vârsta de 103 ani, a avut o viață amoroasă tumultoasă. În ciuda infidelităților repetate, cea de-a doua soție i-a stat alături 65 de ani.

Femeile din viața lui Kirk Douglas. A doua soție i-a stat alături peste 65 de ani, dar a avut și alte iubiri extraconjugale!Femeile din viața lui Kirk Douglas. A doua soție i-a stat alături peste 65 de ani, dar a avut și alte iubiri extraconjugale!

Kirk Douglas a jucat în peste 90 de filme, iar viața personală a fost cel puțin la fel de răvășitoare ca cea de pe marele ecran. A avut o viață plină de aventuri și experiențe, unele mai bune altele mai puțin bune. S-ar putea spune, fără exagerare, că le-a trăit pe toate. A iubit și a înșelat, a fost părăsit, s-a recăsătorit, a trăit fericirea de a fi tată, dar și durerea cumplită de a-si pierde unul dintre fii, și-a cunoscut nepoții și a avut a avut o carieră de excepție.

Citește și: Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani

A fost nominalizat de trei ori la Oscar, însă premiul nu a reușit să îl câștige niciodată. Desigur, a fost recompensat cu o multitudine de alte premii, iar în cele din urmă, în 1996, i s-a acordat un premiu onorific din partea Acamedemiei Americane de Film.

Revenind la viața personală, Kirk Douglas s-a putut lăuda cu faptul că nu a dus deloc lipsă de iubire.

Kirk Douglas și imaginea de soț infidel

Kirk Douglas s-a căsătorit prima dată cu Diana Dill, în anul 1943. Modelul îi dăruiește doi fii: Joel și Michael, cel care avea să devină la rândul lui un mare actor, ce a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din 'Wall Street', scrie click.ro.

Din păcate, mariajul nu a durat mai mult de 8 ani, Diana solicitându-i divorțul șarmantului actor, pe motiv că nu mai putea suporta infidelitățile repetate ale soțului. Cei doi rămân în relații bune, actorul ocupându-se în continuare de cei doi copii.

Citește și: Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din Cetatea Filmului

Precum era de așteptat, Kirk Douglas și-a refăcut repede viața, trei ani mai târziu căsătorindu-se cu Anne Buydens în Vegas, scrie Mirror. Prea multe nu s-au schimbat în ceea ce privește comportamentul lui în căsnicie, numai că Anne a închis ochii la aventurile soțului și i-a stat alături nu mai puțin de 65 de ani.

Frustrări au existat și nici nu a ignorat realitatea: „În 60 de ani de căsnicie treci peste o mulțime de obstacole – și toate au fost superbe”, a declarat Anne Buydens la un moment dat.

„Nu m-am gândit niciodată la căsnicia noastră ca la ceva unic. M-am îndrăgostit de o fată și după 60 de ani încă o iubesc”, a spus și Kirk la rândul lui, cu o viziune total diferită.

La fel ca prima soție, Anne i-a dăruit doi copii lui Kirk Douglas: Peter și Eric. Cei doi au trăit momente intense împreună. De departe, cel mai dureros și cumplit dintre acestea a fost moartea fiului lor, Eric, în 2004, din cauza unei supradoze.

Chiar dacă printre virtuțile sale nu s-a numărat fidelitatea nu s-ar putea spune același lucru despre soția lui, care i-a stat alături timp de 65 de ani și l-a ajutat în perioada de recuperare de după accidentul vascular, care l-a lăsat cu dificultăți de vorbire.

Oricum ar fi fost, Kirk Douglas a avut o viață spectaculoasă și va rămâne un personaj pe cât de controversat, pe atât de iubit de public.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas: „M-a implorat cu lacrimi în ochi să…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter