Fiica lui Liviu Vârciu, absentă la botezul fratelui său: „Nu am vrut...”

Publicat pe

Fiica lui Liviu Vârciu a fost absentă la botezul fratelui său! Pe 17 septembrie 2021, artistul a celebrat creștinarea băiatului său alături de familie și de prieteni. Deși toată lumea se aștepta ca fiica lui Vârciu să își facă apariția la eveniment, Carmina a fost absentă! Aceasta a dezvăluit motivul pentru care nu a participat la petrecerea de botez a fratelui ei mai mic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este unul dintre bărbații cei mai iubiți din showbizul românesc. Acesta se poate lăuda cu o carieră de invidiat atât în lumea muzicii, cât și a televiziunii. Cu atât mai mult, artistul trăiește o viață superbă alături de Anda Călin și de cei doi copii ai lor. Nu este un secret faptul că acesta mai are o fată dintr-o relație adolescentină.

Fiica lui Liviu Vârciu, absentă la botezul fratelui său: „Nu am vrut...'Fiica lui Liviu Vârciu, absentă la botezul fratelui său: „Nu am vrut...'

Frumoasa domnișoară nu a fost prezentă la petrecerea de botez a fratelui său, deși toată lumea se aștepta ca aceasta să își facă apariția. Carmina a avut un program foarte încărcat, ce nu i-a permis să fie alături de tatăl ei într-o zi atât de importantă pentru el și familia lui.

Citește și: Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său.A strâns o sumă frumușică!

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu.Cum arată Matei

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19.Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Citește și: Alexandra Nechita a născut un băiețel.Ce nume a ales pentru fiul ei

Fiica lui Liviu Vârciu a lipsit de la botezul fratelui său

Vineri, Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a mezinului său. La eveniment au participat 300 de persoane, însă a lipsit fiica cea mare a artistului. Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să își facă apariția, Carmina a avut alte planuri. Tânăra a mărturisit că a petrecut o perioadă la Arad, alături de mama sa deoarece urmează să se mute în curând la București pentru studii.

„Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele’, a declarat Carmina Vârciu pentru redactia.ro.

Relația tată-fiică este una complicată în familia Vârciu

În urmă cu ceva timp, Carmina dezvăluia faptul că nu a avut o relație perfectă cu tatăl ei. Aceasta a crescut la Arad, alături de mama sa, Ami Teiceanu. Deși Liviu și-a dorit să o aibă lângă el cât mai mult, acest lucru nu a fost posibil.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp…iar am urcat, iar am coborât și tot așa, a mărturisit Carmina pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter