Florin Piersic va juca la Bruxelles: „Toată lumea s-a bucurat”. Ce surpriză le pregătește fanilor la Dubai, alături de Dan Negru

Publicat pe

Florin Piersic va juca din nou la Bruxelles, după ce nu a mai susținut niciun spectacol în Belgia de doi ani. Marele actor este așteptat cu brațele deschise de zeci de oameni, mai ales de români. Fiind mare bătaie pe bilete, el se așteaptă ca sala să fie cât se poate de plină și este bucuros că lumea îl iubește în continuare la fel de mult. Iată ce surpriză le pregătește fanilor apoi la Dubai, alături de Dan Negru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic va juca din nou la Bruxelles. Artistul va ajunge în Belgia după doi ani în care nu a mai susținut niciun spectacol acolo. Este extrem de încântat să-și revadă publicul și să-i bucure pe oameni cu talentul său inegalabil. Va apărea în piesa „Străini în noaptea', iar luna viitoare, de Crăciun, le va face fanilor o surpriză inedită alături de Dan Negru.

Florin Piersic va pleca mâine în Belgia, pentru a juca în piesa „Străini în noapte', la Bruxelles. Va sta acolo trei zile, iar mai apoi, în luna decembrie, va merge la Dubai, acceptându-i invitația lui Dan Negru. Acolo, cei doi vor filma împreună emisiunea de Crăciun. În cadrul filmărilor, marele actor va povesti amintiri nebănuite legate de călătoriile sale.

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:”Am fost într-un amor nebun”

Citește și: Florin Piersic, declarații emoționante despre regretata actriță Florina Cercel:”Acum patru zile am vorbit cu ea”

Citește și: Ce spune Beatrice Mahler despre terapia hiperbară primită de Petrică Mîțu Stoian:„În România nu avem niciun fel de ghid…'

Citește și: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului:„Omul pe care l-am iubit și divinizat…'

Florin Piersic va juca la Bruxelles

Actorul a dezvăluit că emisiunea de Crăciun va fi una cu totul și cu totul deosebită anul acesta. În cadrul filmărilor, Florin Piersic va comenta pozele de colecție pe care le-a făcut de-a lungul timpului în călătoriile sale.

„Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa „Străini în noapte'. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională.

De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate', a spus Florin Piersic pentru fanatik.ro.

„Toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo'

În comparație cu modul în care se desfășoară evenimentele în Capitală, cu numai 30% din locuri ocupate, actorul se așteaptă ca în Belgia sala de spectacol să fie cât se poate de plină, respectând bineînțeles condițiile impuse de restricții. A povestit cum le-a trimis deja organizatorilor de la Bruxelles un filmuleț, iar oamenii s-au arătat foarte încâtați să-l primească. A fost anunțat că lumea se bucură că el vine să joace acolo, astfel că reprezentația nu ar putea fi amânată.

„Le-am trimis deja organizatorilor un scurt film, realizat la mine acasă. S-au speriat ăștia că vine Florin Piersic, și lumea vrea să meargă la spectacol! Sala „Excelsior', unde se va juca piesa, va fi pe cât posibil de plină, evident, respectând condițiile impuse de restricții.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo.

Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie', a adăugat marele actor.

Ce surpriză le pregătește fanilor la Dubai, alături de Dan Negru

Luna viitoare, Florin Piersic va ajunge tocmai în Dubai, pentru a filma emisiunea de Crăciun alături de Dan Negru. Actorul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre aceasta, însă a menționat că „va fi un fel de emisiune diferită, față de ce ați văzut până acum, în sensul în care, spre exemplu, nu voi recita versuri. Subliniez sintagma „un fel de emisiune!'. Eu voi aduce fotografiile făcute în diverse călătorii și îmi voi reaminti, în fața telespectatorilor, momentele trăite în vremurile respective'.

Printre altele, Florin Piersic a precizat că în emisiunea de Crăciun admiratorii vor avea prilejul să-i vadă imaginile de colecție, din Cuba, Anglia, etc. Și-a dorit foarte mult ca formatul să fie filmat într-o atmosferă diferită față de până acum, pentru a le oferi fanilor o „experiență' inedită.

„Vă voi arăta pozele pe care le-am făcut în Cuba, în Anglia, în Franța și în alte țări pe care le-am vizitat. Mi-am dorit, însă, foarte mult, ca emisiunea să fie filmată într-o altă atmosferă decât aceea cu care v-am obișnuit până acum. Din acest motiv, filmarea din Dubai va fi, deopotrivă, inedită și oportună', a mai menționat Florin Piersic.

Florin Piersic și Dan Negru, emisiune inedită la Dubai

Totodată, Florin Piersic a transmis că va depăna amintiri neștiute referitoare la festivalul de la Cannes, dar și despre întâlnirile pe care le-a avut cu celebrități mari, cum ar fi Danielle Darieux.

„Pentru că vorbeam despre Franța, am fost la Paris și la Marsilia și am trăit o mulțime de momente pe care nu le-am mai povestit, astfel că acum s-a ivit această oportunitate, la rugămintea lui Dan Negru', a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

În același timp, maestrul a ținut să sublinieze că emisiunea nu va fi un recital, ci o „întâlnire prietenească' deosebită. Tot el a precizat că Ambasada României de la Abu Dhabi a insistat ca el să ajungă în Dubai și să-și împărtășească amintirile de preț.

„Nu va fi un recital, ci o întâlnire prietenească, în cadrul căreia eu voi povesti mai multe episoade petrecute în timpul voiajelor mele, în străinătate. De fapt, acesta este conceptul de la care plecăm, Călătoriile lui Florin', a adăugat maestrul.

Dan Negru: „Ne-am gândit să găsim o locație specială'

Dan Negru și Florin Piersic sunt prieteni de ani de zile. Au realizat show-uri spectaculoase împreună, la Antena 1, cunoscute în întreaga țară. Noul proiect va fi însă total diferit față de emisiunile realizate de Sărbători. Și prezentatorul TV a păstrat discreția, dar cu toate astea a dezvăluit câteva dintre secretele noului format.

„Doream să pregătesc cu Florin ediția anuală, de Crăciun. Tema este „Călătoriile lui Piersic' și mi-am dat seama că el nu a arătat niciodată fotografiile sale cu personalități precum Fidel Castro, Pablo Picasso sau Fernandel. Am căutat un loc exotic, nu o sală de spectacol, așa cum am mai făcut.

Așadar, ne-am gândit să găsim o locație specială. Spre exemplu, ce ar fi să-l vedem pe Piersic, pe malul mării? Contează mult și faptul că Florin nu a mai mers până acum în Dubai, astfel că va fi o experiență pe măsură și pentru el. Până la urmă, am descoperit o grădină superbă, dar, de aici înainte, aș vrea să păstrez misterul asupra secretelor acestei emisiuni…', a mărturisit Dan Negru pentru sursa citată.

Florin Piersic nu a fost niciodată în Dubai

Potrivit Fanatik.ro, e posibil ca unele dintre interviurile cu Florin Piersic să fie înregistrate chiar și la sediul Consulatului României din Dubai. Dan Negru a povestit că acolo există o sale cu 200 de locuri și ar fi precizat că s-ar fi purtat deja discuții cu autoritățile consulare în privința organizării. Însă, având în vedere că Florin Piersic urmează să vină în Dubai pentru prima oară, ar exista posibilitatea ca lucrurile să scape de sub control.

„Până la urmă, doamna Consul din Dubai are dreptate. Ce o să ne facem, dacă vom anunța că filmările se vor desfășura cu spectatori, și ne vom trezi acolo cu 5000 de români?', a adăugat Dan Negru.

Sursă foto: Captură ecran, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter