Gabriel Cotabiță, adevărul despre relația dintre fiicele sale și actuala soție. Cum se înțeleg cele patru

Publicat pe

Gabriel Cotabiță trăiește o poveste de dragoste cu Alina Gabriel Munteanu. Artistul se consideră un bărbat norocos și împlinit. Recent, cântărețul a vorbit despre relația pe care o au fiicele sale cu actuala sa soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a trecut prin experiențe neplăcute în ultimii ani, iar faptul că a avut-o pe Alina lângă el, l-a determinat să meargă mai departe. Gabriel Cotabiță se mândrește cu o carieră de invidiat în muzică, dar și cu o familie minunată. Cântărețul are trei fiice, Aela, Milena și Eliza, de care este extrem de mândru. Cum se înțeleg acestea cu mama vitregă?

Solistul trupei VH2 este foarte fericit alături de Alina, mai ales că în ultimii ani s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar viața artistului s-a schimbat complet. Gabriel Cotabiță a vorbit despre relația pe care o are Alina cu cele trei fiice ale lui.

Citește și: Cum arată Gabriel Cotabiță după ce a fost externat:„Anul acesta a fost unul nefast pentru mine'

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Gabriel Cotabiță:”De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă”

Citește și: De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său:„Eu am venit mai devreme și am văzut…'

Citește și: A murit Art LaFleur, cunoscut pentru rolul Babe Ruth.Actorul avea 78 de ani

Gabriel Cotabiță: „Fetele sunt bune prietene”

Gabriel Cotabiță se mândrește cu Alina Gabriela Munteanu, alături de care și-a refăcut viața în urmă cu câțiva ani. Recent, cântărețul a răspuns la cea mai controversată întrebare pe care fanii cântărețului, și anume cum se înțeleg fiicele sale cu soția sa.

Artistul a declarat că cele patru se înțeleg foarte bine și petrec foarte mult timp împreună. Ba chiar au mers în vacanță împreună. „Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.', a declarat Gabriel Cotabiță la Antena 3, potrivit Libertatea.ro.

Cum a cunoscut-o Gabriel Cotabiță pe Alina, actuala soție

Gabriela Cotabiță a șocat pe toată lumea când a apărut la braț alături de o femeie mai tânără cu 30 de ani. În ciuda faptului că multă lume spunea că relația lor nu va dura, cei doi au demonstrat că se iubesc, iar diferența de vârstă nu i-a împiedicat să se căsătorească.

Alina a rămas alături de Gabriel Cotabiță, chiar dacă acesta a fost încercat de viață, cel puțin în ultimii ani. Cântărețul a povestit cum s-au întâlnit, de fapt. Alina nu știa cine este Gabriel Cotabiță, dar cu toate astea au ajuns la un concert de-al său, adusă chiar de mama ei. După ce au făcut cunoștință, au păstrat legătura.

'Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.', a declarat cântărețul pentru Antena 3.

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește copii

Sunt împreună de mai mulți ani, iar multă lume s-a întrebat dacă își vor întemeia vreodată o familie. Cu toate astea, se pare că Alina nu își dorește să devină mamă. Acest lucru a fost recunoscut chiar de Gabriel Cotabiță.

„Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește…I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil', a declarat Gabriel Cotabiță.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter