Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi și a fost filmată de Tavi Clonda. De ce a plâns în public

Publicat pe

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, în fața tuturor. Vedeta a început să plângă din cauza unui moment foarte sensibil pentru ea. Totul s-a întâmplat în prima zi de grădiniță a fetițelor sale, Victoria și Iris.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Întregul moment a fost surprins de Tavi Clonda. Ba mai mult, soțul vedetei a susținut că într-o zi vor râde împreună despre momentul în care bruneta a clacat și a plâns în public, imediat după ce le-a lăsat pe fete la grădiniță.

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi și a fost filmată de Tavi Clonda. De ce a plâns în publicGabriela Cristea a izbucnit în lacrimi și a fost filmată de Tavi Clonda. De ce a plâns în public

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă.', i-a spus Tavi Clonda soției sale.

Tavi Clonda: „Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții’

Micuța Iris, însă, și-a pus părinții pe jar. Fosta prezentatoare TV și artistul sunt tot mai îngrijorați și chiar se panichează dat fiind că nu găsesc momentan o soluție pentru problema cu care se confruntă mezinei familiei.

Tavi Clonda a povestit că micuța are un obicei, care i-a făcut să se gândească serios să apeleze la ajutor specializat. Iris obișnuiește să se dezbrace în timpul nopții, iar părinții au rămas fără soluții.

‘De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul’, a povestit Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea se arată la fel de îngrijorată. Vedeta nu s-a arătat prea mulțumită de răspunsul oferit de medic, astfel că nu exclude varianta de a apela la un psiholog pentru bebeluși pentru a afla de unde a plecat problema și cum s-ar putea rezolva.

‘Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși’, a transmis și Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi' și relația lor cu fiicele ei:'Nu au avut copii'

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:'Este foarte greu de întreținut'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou:„Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…’

Gabriela Cristea recunoaște că este o mamă exigentă! Cel puțin atunci când vine vorba despre anumite reguli de la care fetele nu ar trebui să se abată, pentru propriul bine.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter