Gheorghe Turda, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Și-a cam neglijat sănătatea”

Publicat pe

Gheorghe Turda, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Vestea conform căreia Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață a venit precum un fulger în inimile prietenilor săi apropiați. Acesta s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la scurt timp după ce a primit un tratament hiperbaric la o clinică din Reșița. Gheorghe Turda și-a spus punctul de vedere cu privire la această tragedie și a declarat cu ce a greșit interpretul de muzică populară în viziunea sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorge Turda este una dintre personele care a fost alături de Petrică Mîțu Stoian în multe momente importante din viața lui. Acesta a vorbit deschis despre pierderea amicului său și a subliniat care sunt motivele pentru care artistul s-a stins atât de devreme din viață. El este de părere că interpretul de muzică populară și-a făcut singur rău prin suprasolicitare.

Gheorghe Turda și-a spus părerea cu privire la moartea subită a interpretului. Acesta, cu sufletul plin de regret, trage un semnal de alarmă atât pentru artiști, cât și pentru oamenii de rând.

Citește și: Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian și ce legătură are cu Niculina Stoican

Citește și: O nouă ipoteză în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian:”Cu acest tip de terapie nu ne jucăm”

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:„Nu am pierdut războiul…'

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Stan și fostul ei soț, Emanuel Necatu:„Ne certam, era toxic tot ce se întâmpla'

Gheorghe Turda, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Gheorghe Turda a vorbit despre moartea colegului său de breaslă și a tras un semnal de alarmă cu privire la suprasolicitarea pe care interpreții o fac în cariera lor. Acesta este de părere că Petrică Mîțu Stoian și-a neglijat prea mult sănătatea și din acest motiv a trecut în neființă la doar 61 de ani.

„Eu l-am jurizat adesea, la festivaluri, i-am dat premii. Am și colaborat cu el, în spectacole, era muncitor. Dar Petrică și-a cam neglijat sănătatea, în ultima vreme, se zbătea mult pentru numele și firma lui. Și eu am făcut treaba asta în tinerețe, am muncit enorm, dar, la un moment dat, m-am gândit: 'Ce e mai importantă, viața sau sănătatea?' a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru impact.ro.

El consideră că degeaba muncești o viață întreagă pentru avere, cât timp pe lumea cealaltă nu iei absolut nimic cu tine. În plus, el a subliniat faptul că acest lucru se aplică atât artiștilor, cât și oamenilor de rând.

„Spunea cineva că atunci când omul are de toate, împliniri, case, mașini și bani, ar fi bine să mai treacă, din când în când, și printr-un cimitir. Nu luăm nimic cu noi. Nu numai artiștii trebuie să facă asta, ci oricine, și medicii și profesorii, toți, indiferent de profesie', a mai spus el.

Gheorghe Turda: „A avut ceva presimțiri că va muri'

Gheorghe Turda este de părere că Petrică Mîțu Stoian și-a simțit moartea. Acesta a subliniat faptul că toate gesturile făcute de artist în ultima vreme conduceau spre acest final. Regretatul interpret a renunțat la locul său în Ansamblul Folcloric „Maria Tănase'. El își cumpărase și locul de veci în cimitir.

„El probabil a avut ceva presimțiri că va muri. Eu nu am cavou, e prea devreme să mă gândesc la asta acum. N-o să fac ca Petrică Mîțu Stoian, el avea groapa deja pregătită. Nu vreau să știu unde voi fi înmormântat. Soția mea este înmormântată la Câmpina, dar nu cred că voi fi dus și eu acolo pe ultimul drum și nici în Cimitirul Vesel, din Săpânța, localitatea mea natală nu doresc.', a mai spus el pentru sursa citată.

Gheorghe Turda a declarat că fiicele sale sunt cele care vor alege locul în care artistul va fi înmormântat. Acesta subliniază că nu se gândește prea mult la moarte deoarece în așa fel o atragi mai aproape de tine.

„Fetele mele vor alege, când nu voi mai fi. E sinistru să știi unde vei fi îngropat, pare că atragi mai repede moartea', a mai adăugat el.

Gheorghe Turda a donat crucea tatălui său

Gheorghe Turda a donat crucea tatălui său din Cimitirul Vesel pentru Muzeul Satului din Parcul Herăstrău. Acesta a fost extrem de emoționat atunci când a avut loc evenimentul.

Așa a fost să fie, ca tatăl meu să-și găsească odihna, prin crucea adusă tocmai de la Săpânța, din Cimitirul Vesel, de unde se agață harta în cui, așa cum obișnuia el să spună, tocmai în Regat. Nu aș fi fost cel care sunt acum, dacă nu era el, tatăl meu, dacă nu erați voi, toți ai mei, dacă nu era publicul larg din toată lumea asta pe care am colindat-o în lung și-n lat', a spus artistul la evenimentul de anul trecut.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, despre fratele său: „Plămânii lui erau maro'

Sora lui Petrică Mîțu Stoian este de părere că acea clinică din Reșița a fost cea care i-a adus sfârșitul fratelui său. Ea susține că după autopsie, plămânii artistului aveau o culoare maro.

'După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică', a mărturisit sora cântărețului.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter