Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul lui Dan Negru. Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașă

Publicat pe

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru. Mai sunt doar câteva săptămâni până ce vom păși în Noul An. Dan Negru, cunoscut pentru Revelioanele sale spectaculoase de la Antena 1, le pregătește telespectatorilor o surpriză de zile mari și de această dată. Nume mari din toate domeniile vor lua parte la petrecere, printre care și marele Gheorghe Zamfir. Iată ce surpriză vrea să-i facă prezentatorul TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru. Ziua de 31 decembrie este așteptată cu nerăbdare de toată lumea. De 22 de ani încoace, românii au parte de o emisiune specială în noaptea dintre ani. Dan Negru va organiza și anul acesta celebrul său Revelion, la Antena 1, și e gata să-i dea pe telespectatori pe spate prin surprizele nebănuite.

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul lui Dan Negru. Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașăGheorghe Zamfir va deschide Revelionul lui Dan Negru. Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașă

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru. Anul acesta, Dan Negru plănuiește să aducă în scenă, la Revelionul 2022, aproximativ o sută de personaje. Ele vor fi din toate domeniile, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de o paletă largă de vedetă. Printre marii artiști prezenți se numără și Gheorghe Zamfir. Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză de neuitat, mai exact o aniversare, după ce a împlinit 80 de ani.

Citește și: A murit Dorli Blaga, fiica marelui poet Lucian Blaga!Ce a postat Dan Negru

Citește și: Florin Piersic va juca la Bruxelles:„Toată lumea s-a bucurat'. Ce surpriză le pregătește fanilor la Dubai, alături de Dan Negru

Citește și: Ce relație au acum Rona Hartner și Herve Camilleri, după divorț:„Am decis să…'

Citește și: Anamaria Prodan este acționar la două posturi de televiziune.Gigi Becali, pe lista invitaților

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru. Așadar, de Revelion, printre altele, Dan Negru îl va sărbători pe Gheorghe Zamfir. Marele naist a împlinit recent 80 de ani, iar prezentatorul TV vrea să-i aducă un laudatio, în semn de respect.

„Vreau ca în programul ăsta de Revelion, printre multe altele, să-i fac o aniversare lui Gheorghe Zamfir! A împlinit 80 de ani și vreau să-i aduc un laudatio! Va el printre multe altele, în noaptea de Revelion', a spus Dan Negru, potrivit cancan.ro.

În total, până în momentul de față, Dan Negru a reușit să strângă 87 de vedete care vor apărea de Revelion. Printre ele se numără Dorian Popa, Dorel Vișan, Nicolae Furdui Iancu și Bianca Drăgușanu.

„Deocamdată am semnați vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja', a continuat el.

Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașă

Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul 2022 al lui Dan Negru. Așadar, Revelionul lui Dan Negru se va ține și anul acesta. Conform spuselor lui, e puțin mai complicat în contextul pandemiei, pentru că trebuie să vadă cum stau lucrurile de pe o zi pe alta.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat, pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta.

Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»', a mai spus prezentatorul TV.

Gheorghe Zamfir, o viață dedicată muzicii

Gheorghe Zamfir este unul dintre cei mai de preț artiști români. Până la 80 de ani, el se laudă cu o carieră de succes în lumea muzicii. E cunoscut în toată țara, dar și peste hotare, având peste 185 de albume compuse și vândute în 120 de milioane de exemplare. Naistul deține în palmares compoziții recompensate cu 100 de discuri de aur și de platină, mai scrie sursa menționată. În plus, el e primul mare artist român care a reușit să câștige două discuri de aur în SUA. Tot el a avut prilejul să-i cânte lui Ioan Paul al II-lea, în 1988.

Gheorghe Zamfir a bifat colaborări de succes cu cei mai mari artiști ai lumii. Printre ei se numără Ennio Morricone, André Rieu, Andrea Bocelli și Richard Clayderman.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter