Horia Brenciu, prima apariție TV. Cum arăta artistul la 21 de ani

Publicat pe

Horia Brenciu, despre prima sa apariție TV. Recent, marele artist a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la prima lui apariție televizată. Mai mult, acesta a povestit în câteva rânduri emoțiile pe care le-a simțit la doar 21 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă puțină lume știe cum a devenit acesta cunoscut de publicul larg. Recent, cântărețul a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la prima sa apariție televizată. Ba mai mult, acesta a scris câteva rânduri despre experiența în sine, dar și despre emoțiile pe care le-a simțit.

La acea vreme, acesta nu s-a așteptat să aibă parte de un succes atât de mare. Era doar un adolescent care visa să ajungă cunoscut de publicul larg. A prezentat emisiunea „Robingo', iar din prima secundă a fost adorat de telespectatori.

Citește și: Horia Brenciu a împlinit 49 de ani. Mesajul surprinzător al soției:„La mulți ani…'

Citește și: Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu:„E prima oară când ne înțelegem'

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:„O relație toxică'

Horia Brenciu, despre prima apariție TV

Horia Brenciu a vorbit cu nostalgie despre prima sa apariție televizată. Se pare că artistul avea doar 21 de ani când a fost surprins pentru prima dată pe micile ecrane. Acesta a fost ales pentru a prezenta emisiunea „Robingo', o producție care a câștigat imediat aprecierea publicului. Acesta a dezvăluit că a avut foarte multe emoții și că nu a dormit deloc cu o noapte înainte de a apărea la televizor.

3 octombrie 1993… Prima mea apariție oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct in prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licența internațională din România a unui format de televiziune străin. Imi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie. ?', a notat acesta în dreptul fotografiilor.

Despre viața de familie

Horia Brenciu se poate mândri atât cu o carieră de invidiat, cât și cu o viață de familie superbă! Acesta are o soție minunată, Alice, alături de care a construit o adevărată căsnicie. Cei doi au împreună patru copii, două fete din prima căsătorie a soției sale, o fată care reprezintă rodul iubirii lor și un băiat pe care l-au adoptat când avea doar câteva săptămâni de viață.

 „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui', a spus acesta în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter