Horia Brenciu, mesaj de dragoste emoționant pentru soția lui: „Ea mă face să râd, să oftez, să..."

Publicat pe

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz de 15 ani. Au o familie mare, frumoasă și veselă, de care artistul este extrem de mândru. Iar azi, de ziua ei, Horia Brenciu i-a făcut soției sale cea mai emoționantă declarație de dragoste în fața fanilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna aprilie 2007, VIVA! publica în exclusivitate un shooting cu Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, iubita lui. Artistul, pe atunci, recunoştea în sfârşit că iubeşte şi este iubit de Alice Dumitrescu. Acum, familia lor, formată din cele două fiice ale soției dintr-o relație anterioară, fiica lor și băiețelul înfiat… plus multe animăluțe de companie, este una mare și fericită. Iar azi, chiar de ziua ei, Horia Brenciu, ca în fiecare an, a ținut să-i aducă partenerei sale de viață, Alice Dumitrescu un omagiu emoționant și în social media.

Horia Brenciu, mesaj de dragoste emoționant pentru soția lui: „Ea mă face să râd, să oftez, să..."Horia Brenciu, mesaj de dragoste emoționant pentru soția lui: „Ea mă face să râd, să oftez, să..."

Horia Brenciu, mesaj pentru Alice Dumitrescu de ziua ei

Azi, primele postări ale lui Horia Brenciu (49), în social media au fost pentru ea și despre ea, soția lui. Alice Dumitrescu împlinește azi 53 de ani, iar artistul a ținut să împărtășească momentul cu fanii săi. Horia a postat atât pe Facebook, cât și pe Instagram câte o fotografie – una cu familia completă, cealaltă înfățișându-i doar pe ei doi – însoțite de un mesaj-declarație de dragoste pentru cea care îi este alături de 15 ani.

Citește și: Pamela Anderson divorțează a cincea oară. Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Citește și: A murit Meat Loaf! Celebru pentru piesa „I’d do anything for love”, artistul s-a stins lângă soția lui

Citește și : Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…’

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan’, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

„Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie și tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Împreună creștem 4 copii, o sumedenie de pisici și cine stie ce ne mai aduce viitorul… ? Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!', a scris artistul.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au o fetiță, Mina, și un băiețel înfiat, Toma. Din căsnicia anterioară, Alice are două fiice, Andreea și Maria, pe care artistul le iubește ca pe propriii copii.

Cum și-a cucerit Horia Brenciu soția

În 2007, când și-au oficializat relația, erau prieteni de 12 de ani, însă relația lor a trecut la un alt nivel când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției „Om sărac, om bogat’, în care Horia juca rolul principal, iar Alice era producătorul executiv. Cu mult umor, Horia recunoştea că el a sedus-o, promiţându-i teren pe Marte.

„Alice a considerat toate glumele mele bune. Chiar extrem de reuşite, câteodată! M-am străduit să fiu un bărbat cu simţul umorului bine dezvoltat. Până acum a mers. Sper să ţină şi-n continuare! Asta nu înseamnă că nu-i pregătesc şi alte surprize’, mărturisea Horia Brenciu.

Alice avea două fete şi spunea că nu crede în căsătorie, iar pe Horia îl descria ca fiind altfel decât cel pe care-l ştie toata lumea: „Nu e acelaşi cu Horia din realitate. Horia e cald, calm, tăcut de cele mai multe ori, e cel mai bun om!’

Întrebată despre relaţia lor, aflată la început atunci, Alice o descria astfel: „Complicată, frumoasă, cea mai bună de până acum. Ne cunoaştem de multă vreme astfel încât am sărit peste perioada de acomodare. Ne intuim bine, râdem tot timpul unul de altul. Mi-e bine’.

Și iată că au trecut 15 ani de când Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de invidiat.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter