Ce planuri are Alexandra Stan, după divorț. În ce va investi: "Vreau să îmi iau..."

Publicat pe

Alexandra Stan a avut parte de un 2021 plin de evenimente importante. A participat la Survivor România, s-a căsătorit și a și divorțat. Vedeta și-a făcut planuri mari și pentru 2022. Ce are de gând să facă îndragita artistă anul acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, anul trecut, Alexandra Stan a avut parte de multe evenimente neprevăzute. Multe concerte i-au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19, s-a căsătorit și a și divorțat, la puțin timp după ce a ajuns în fața altarului.

Ce planuri are Alexandra Stan, după divorț. În ce va investi: "Vreau să îmi iau..."Ce planuri are Alexandra Stan, după divorț. În ce va investi: "Vreau să îmi iau..."

Pentru că își dorește ca 2022 să fie un an prosper, îndrăgita cântăreață are planuri mari de viitor. Iată ce vrea să facă anul acesta.

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:'Am încercat să facem copii, am mers la doctor…'

Citește și: Ce le-a pregătit Alexandra Stan fanilor:„Sunt prea puține femei care fac asta’

Citește și: Virgil Abloh, fondatorul brand-ului Off-White, a murit la 41 de ani.De ce boală suferea

Citește și: A murit Florin Oprițescu, cel mai cunoscut actor român din Spania.Avea doar 42 de ani

În ce vrea să investească Alexandra Stan în 2022

După ultimele evenimente din viața sa, Alexandra Stan spune că a avut parte de un an destul de haotic. A fost încărcat și plin de momente inedite, însă și-a făcut câteva planuri pentru anul care a început.

Artista și-a făcut ordine în gânduri și știe clar ce își dorește. Vrea să-și cumpere o casă, dar și să-și schimbe mașina. De asemenea, își dorește cât mai multe realizări pe plan profesional.

Imi doresc sănătate. 2021 a fost foarte încărcat, cu multe treburi, multe momente, multe trăiri. Sper sa fie totul bine și în martie sa lansez albumul pe care îl vreau. A fost un an zbuciumat, dar am avut și experiente frumoase, am avut și 4-5 concerte. Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casa la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate sa îmi schimb și mașina, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional.”, a declarat Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV.

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu

Alexandra Stan s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, iar după trei luni au decis să divorțeze. În cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut că s-a grăbit și că avea nevoie de cineva, care să o ajute să treacă peste momente dificile.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta’, a povestit Alexandra Stan.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter