Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Își dorește doi copii

Publicat pe

Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Show-ul matrimonial Mireasa a revenit cu forțe proaspete pe Antena 1. Concurenții sunt pregătiți să își întâlnească jumătatea și să treacă alături de ea prin cele mai frumoase clipe. Printre fetele care au ales să se înscrie la emisiune se numără și Sabrina Larisa Imbrea. Aceasta știe ce își dorește de la viitorul său partener de viață și abia așteaptă să îl întâlnească. Iată cine este Sabrina Larisa Imbrea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Show-ul de la Antena 1 este pe cale să ofere tinerilor o experiență unică în viață. Majoritatea nu au avut parte de noroc în dragoste în viața reală, așa că au decis să apeleze la competiția Mireasa. Aici, ei sunt gata să se îndrăgostească și să își întâlnească sufletul pereche. Sabrina Larisa Imbrea este una dintre fetele care se visează deja în rochie albă.

Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Își dorește doi copiiCine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Își dorește doi copii

Aceasta știe clar ce își dorește de la viitorul său partenerul său de viață și abia așteaptă să îl cunoască! Tânăra este din Iași, însă a venit tocmai în București pentru a-și cunoaște jumătatea.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa

Cine este Sabrina Larisa Imbrea de la Mireasa. Sabrina Larisa Imbrea este concurenta care a pășit încrezătoare, purtând o rochie albastră, în casa Mireasa. Aceasta are 26 de ani și este din Iași, orașul în care a a studiat Asistență Socială, în cadrul Facultății de Filosofie și Studii Politice. În acest moment, ea lucrează în domeniul IT. Ea se consideră o femeie care poate să își înțeleagă partenerul de viață, dar care reușește și să îi ofere o iubire pasională.

„Sunt Sabrina, am 26 de ani și activez în domeniul IT. Sunt o femeie înțelegătoare, dar și pasională.', a spus aceasta în videoclipul de prezentare.

Frumoasă, înaltă și blondă, Sabrina Larisa Imbrea speră să își găsească persoana iubită în cadrul showului și se visează deja în rochie de mireasă.

„Îmi doresc un partener amuzant'

Aceasta știe de ce are nevoie și ce își dorește de la viitorul său partener de viață. Băiatul care să îi îndeplinească toate așteptările trebuie să fie amuzant, prezentabil și familist.

„Îmi doresc un partener amuzant, prezentabil, familist, alături de care să am doi copii', a spus aceasta.

Sursă foto: Captură ecran și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter