Încercarea moarte n-are, da' te bagă-n închisoare! Gerard Pique a făcut-o lată la volan

Publicat pe

După cum merg lucrurile, 'nimeni nu este mai presus de lege' este o frază desuetă. Știe asta și Gerard Pique, care și-a luat o amendă colosală pentru că a condus cu permisul suspendat aproape un an. Amenda de 48 000 de euro a fost, totuși, un noroc, astfel de fapte se pedepsesc în Spania și cu închisoarea.

Atacantul Barcelonei s-a înfățișat zilele trecute la tribunal pentru a afla ce pedeapsă primește din cauza faptului că, la sfârșitul lunii august, a fost prins la volan cu permisul suspendat. Soțul Shakirei se alesese cu penalizarea după ce acumulase numeroase puncte ca urmare a încălcării legii în repetate rânduri. Fotbalistul de 31 de ani a fost prins în timp ce conducea un Audi fără actele necesare, în timpul unui control de rutină al polițiștilor barcelonezi. Acesta primise notificare cu aproape un an înainte, în decembrie 2017, că a acumulat numărul maxim de puncte de penalizare și, în consecință, are interzis la condus.

Gerard Pique alături de Shakira în vara acestui an, în timp ce conducea fără permis, după cum s-a dovedit

Ce amendă a primit Gerard Pique. A pierdut o 'mică' avere

Este foarte probabil ca celebrul fotbalist să fie un mielușel în trafic de acum încolo, dat fiind amenda mai mult decât usturătoare pe care tocmai a primit-o. Chiar dacă banii nu sunt o problemă pentru el, averea sa ridicându-se la circa 31 de milioane de euro, nimănui nu îi pica bine o amendă care atinge suma de 50 000 de euro. Adică prețul unui apartament în București.

Foto: Hepta

Citește și:

EXCLUSIV. Când i-a spus Teo Trandafir fiicei ei că este adoptată? Moment delicat cu final neașteptat. Ce vrea să știe Maya despre părinții naturali?

Andra, primele declaraţii despre al treilea copil. „Am spus mereu că ne dorim mulţi!' – EXCLUSIV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter