Ioana Tufaru, despre rolul de la teatru și relația cu Maia Morgenstern: "Am învățat multe lucruri frumoase de la ea"

Publicat pe

Ioana Tufaru a moștenit, fără doar și poate, talent de la părinții ei, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, fiica celor doi artiști ajungând să joace teatru alături de personalități ca Maia Morgenstern și Roxana Guttman. Iată ce povestește despre această experiență!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă extrem de tulbure în existența ei, Ioana Tufaru și-a făcut o familie frumoasă și chiar a început să-și câștige existența din teatru. Din păcate, pasiunea proaspăt descoperită a fost stopată, de la o vreme, de pandemie, dar fiica Andei Călugăreanu așteaptă cu nerăbdare reluarea spectacolelor.

Ioana Tufaru, despre rolul de la teatru și relația cu Maia Morgenstern

Ultimii ani au fost o adevărată provocare pentru Ioana Tufaru – a slăbit 67 de kilograme, acum are o casă și o familie a ei și o colaborare la teatru, unde a avut norocul să joace alături de actori mari, de la care a avut doar de învățat. Din nefericire, pandemia a oprit reprezentațiile, însă cu siguranță, când se va putea, Ioana va reveni la pasiunea ei. Întrebată despre experiențele trăite alături de actorii Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat în Scripcarul pe acoperiș', Ioana a făcut dezvăluiri despre relația ei cu colegii de scenă.

„Uite, întrebarea asta e cea mai frumoasă din toate… ar fi multe de răspuns, am trăit alături de actorii de la TES cu care am jucat (și sper sa mai joc ) în Scripcar, momente frumoase și unice. Sfaturi am primit multe, dar o să menționez doar că cele mai frumoase le-am primit de la actrițe precum Roxana Guttman sau Maia Morgenstern, chiar și de la regizorul Andrei Munteanu …. am învățat multe de la ei, foarte multe, dar, repet, dacă aș povesti am sta câteva zile să vorbim doar despre asta.

Citește și: Ioana Tufaru a rămas fără bani, din cauza pandemiei: 'A fost un an foarte greu și foarte trist'. Din ce se întreține

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani: „Strâng în brațe…'

Citește și: Ce va face cu premiul Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar: „Banii îi voi investi în…”

Citește și: Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când…'

Am învățat multe lucruri frumoase de la ei, de exemplu, că pe scenă, dacă nu ești serios și nu asculți și faci ce spune regizorul poți pleca acasă. Înseamnă că ai venit degeaba la repetiții. Maia îmi spunea mereu: ,,Ioana, să fii atentă la ce spune domnul regizor, să înveți, să știi bine ce ai de făcut acolo!'. În general, ei aveau o problemă cu mine că vorbeam tare și îmi spuneau mereu să nu mai vorbesc tare că ei nu sunt surzi… Am multe amintiri trăite cu ei…”, a povestit Ioana Tufaru, în exclusivitate, pentru ciao.ro.

„Cântecele, alea erau un coșmar”

Cu doi părinți actori, talentați și la muzică, și la dans, era de așteptat ca Ioana Tufaru să aibă aplecare spre teatru. Fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru și-a moștenit părinții, dar mărturisește că experiența de la teatru a fost una destul de solicitantă. Asta cu atât mai mult cu cât a trebuit să învețe cântecele piesei în idiș. Iată ce a răspuns când a fost întrebată dacă a fost vreodată mustrată de vreun actor mare!

„Actor nu, dar regizorul Andrei Munteanu, da! De mai multe ori. Era foarte drastic când greșeai, te taxa imediat, dar îți și arăta până învățai. Nu pot numi ceartă', doar lucruri de luat aminte'!

Cel mai dificil' a fost să mă adaptez cu stilul de lucru al lui Andrei… mișcarea scenică și intrările în scenă mi-au dat multe bătăi de cap, dansurile erau foarte grele și le-am învățat greu, și mă certa când greseam până învățam. Apoi, cu cântecele, alea erau un coșmar… A fost fost greu să le învăț, că erau în idis, o limbă destul de grea. Îmi amintesc că am repetat cuvintele la un cântec până am învățat să le pronunț corect pentru că trebuiau învățate perfect cuvintele, că noi cântam live cu orchestra. A fost greu, dar până la urmă am reușit să fac perfect', așa cum cerea regizorul!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter