Ion Dichiseanu a fost internat de urgență! Care e acum starea sa de sănătate

Publicat pe

Ion Dichiseanu a fost internat în spital, în acest weekend, la Floreasca, în stare gravă, fiind intubat de urgență. Iată care este acum starea de sănătate a marelui actor și care e prognosticul medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vești proaste pentru lumea cinematografiei! Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost internat, sâmbătă, ISpitalul Floreasca din Capitală, fiind intubat de urgență. Marele actor prezenta un nivel de saturație de doar 70, medicii punându-l pe ventilație mecanică pentru a-și reveni. din nefericire, deși s-a aflat permanent sub grija medicilor, starea sa de sănătate s-a agravat, ajungând la un nivel de oxigen de 60.

Ion Dichiseanu, în spital cu probleme grave

Actorul a început să se simtă rău încă de vineri dimineață, dar atunci a refuzat internarea în spital. Din nefericire, sâmbătă deja starea lui de sănătate se agravase vizibil și Ion Dichiseanu a fost internat la spital. A fost intubat imediat și testat pentru COVID-19, însă rezultatul a fost negativ.

Din nefericire, Ion Dichiseanu a fost internat în spital cu probleme grave la nivel pulmonar și se confruntă cu insuficiența respiratorie. Actorul prezintă și probleme cardiace, în ultimii ani fiind suferind cu inima, iar toate acestea îi afectează starea de sănătate actuală. În acest moment, medicii sunt rezervați în privința prognosticului, din cauza stării grave de sănătate a mareluii actor, scrie spynews.ro.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

În vară, actorul a mai fost internat, în urma unui accident

În această vară, Ion Dichiseanu a mai fost internat o dată în spital, ajungând de pe platourile de filmare direct în spital.

Ion Dichiseanu a fost transportat la Spitalul de lângă Deva, în urma unui accident suferit în timpul filmărilor pentru „Burebista’ și „Dacii’. Actorul s-a ales atuunci nu doar cu lovituri, ci și cu trei coaste rupte şi două fisurate.

În timpul filmărilor peliculei menționate, Ion Dichiseanu, care se afla călare, a fost rănit în timp ce armăsarii s-au încăierat. Actorul a căzut de pe cal cu lovicturi și trei coaste rupte, iar două fisurate, scrie spynews.ro.

Ion Dicihiseanu a fost dus la un spital de lângă Deva, fiind cel mai aproape de locul în care se desfășurau filmările. A primit îngrijiri medicale și a stat internat aproximativ două săptămâni pentru a se recupera!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter