Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro pentru fiica sa. Ioana locuiește în America

Publicat pe

Ajuns la 82 de ani, Ion Țiriac se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Omul de afaceri are trei copii, dar răsfățata familiei este Ioana, unica fiică a lui miliardarului Ion Țiriac. Recent, afaceristul i-a cumpărat fiicei sale un cadou în valoare de 350.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Țiriac are copii cu două femei, Mikette von Issenberg, fost fotomodel și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană. Mikette i-a dăruit un copil, pe Ion Alexandru Țiriac, iar Sophie are doi copii cu Țiriac, Ioana și Karim. Deși cei trei trăiesc în țări diferite, aceștia au relație specială cu tatăl lor.

Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro pentru fiica sa. Ioana locuiește în AmericaIon Țiriac, cadou de 350.000 de euro pentru fiica sa. Ioana locuiește în America

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta se poate mândri cu afacerile sale, dar și cu unica sa fiică, Ioana, căruia îi face toate poftele. Tânăra locuiește în Statele Unite ale Americii, unde studiază și vrea să își facă o carieră. Ioana a declarat că vrea să devină jurnalistă, precum mama sa.

Citește și: Cum arată fiica lui Ion Țiriac, la 24 de ani.Ioana locuiește în Miami

Citește și: Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! La 22 de ani, Ioana a devenit o bombă sexy:a slăbit mult și are trup de fotomodel

Citește și: Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil!A câștigat X Factor

Citește și: Zanni a semnat cu Pro TV pentru Survivor 2022!Ce rol va avea artistul

Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro pentru fiica sa

Ioana Țiriac se bucură de o viață de lux în America, iar dovada sunt imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, unde este urmărită de 16.000 de internauți. Tânăra de 24 de ani a aflat ce cadou i-a luat tatăl său de Crăciun.

Fratele său mai mare, Ion Alexandru Țiriac a postat o imagine cu o mașină Mercedes AMG GT, care costă 350.000 de euro. Automobilul se află în salonul auto al lui Ion Țiriac din Otopeni. Ion Țiriac a etichetat-o pe sora sa în imagine și i-a transmis un mesaj emoționant: „Crăciun fericit, dragă'.

Ioana Țiriac este o admiratoare a tenisului

Fără doar și poate, Ioana Țiriac i-a moștenit frumusețea mamei sale, Sophia Ayad, dar și spiritul de antreprenor al tatălui său. Tânăra a organizat în urmă cu ceva timp un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă. Banii obținuți au fost donați către o fundație.

După ce a locuit în Monte Carlo, Ioana a terminat Liceul American din București, iar acum locuiește în Miami. De asemenea, fiica lui Ion Țiriac este o iubitoare a tenisului, aceasta fiind prezentă în tribune la diferite turnee. Ioana a fost prezentă la Madrid Open, competiție patronată de tatăl său. Acolo a cunoscut-o pe Simona Halep, tenismena susținută de tatăl său.

Ce carieră își dorește Ioana Țiriac

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, iar moștenitorii săi sunt Ion Alexandru Țiriac, Ioana și Karim. Ioana a reușit să atragă atenția prin frumusețea sa. La un moment dat, tânăra a declarat că își dorește să urmeze cariera pe care a avut-o mama ei, cea de jurnalist.

„Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc’, spunea Ion Țiriac în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter