O mai ții minte pe micuța Ionela din Inimă de Țigan? Cum arată și cu ce se ocupă la 23 de ani

Publicat pe

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? În urmă cu 13 ani, Inimă de Țigan a fost un serial fenomen în România. Acesta a avut un real succes, fiind urmărit de mii de oameni și câștigând audiențe impresionante. Printre vedetele care au jucat în telenovela românească se numără și Maria Panait, cunoscută pentru personajul Ionela. Iată ce face acum tânăra și cum mai arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan? Serialul Inimă de Țigan a cunoscut un succes uimitor în România! Acesta ilustra viața oamenilor de etnie rromă și avea la bază anumite povești de dragoste, care țineau telespectatorii cu sufletul la gură. Printre personajele îndrăgite de publicul larg se număra și Ionela Mihai, nepoata lui Luca Stângaciu, interpretat de Vlad Zamfirescu. Iată cum arată astăzi Maria Panait, cea care a interpretat rolul Ionelei!

Aceasta a renunțat pentru un moment la cariera de actriță și a ales să meargă pe cu totul alt drum. Tânăra în vârstă de 23 de ani este studentă la ASE.

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

O mai ții minte pe Ionela din Inimă de Țigan?

Ionela din Inimă de Țigan a devenit o adevărată domnișoară. Dacă în urmă cu 13 ani era doar un copil care juca alături de actori cu renume precum Denis Ștefan, Andreea Pătrașcu, Gheorghe Dinică, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Lucian Viziru, Nicoleta și Iuliana Luciu, Cabral Ibacka sau Doinița Oancea, acum ea este o adolescentă superbă care studiază Academia de Studii Economice din București.

„Sunt studentă la Academia de Studii Economice (ASE), Administrarea Afacerilor cu predare în limba engleză. De mică am vrut să merg la ASE. Am ales această facultate fiind convinsă că mă va ajuta, lucru care s-a și întâmplat. Toată lumea are nevoie de educație financiară. Am zis că nu vreau să fiu model, dar nu am zis niciodată că nu aș vrea să fiu designer. Acum m-am decis', a spus ea pentru DCNews.

„Ea este martoră la tot'

Se pare că Maria Panait este o fată extrem de implicată în viața profesională a mamei sale, creatoarea de modă Liza Paizan. Aceasta se implică în tot ce ține de finanțarea unei firme și este interesată de acest domeniu.

„Noi suntem într-un business unde sunt foarte multe probleme. Ea este martoră la tot: și când dăm ratele la credit, și când ne împrumutăm, și când nu avem bani, și când avem, și când dăm taxele la stat. Ea simte toate frământările acestea fiind acolo. Câteodată este normal să i se pară foarte greu pentru că nu este un business foarte ușor de făcut', a spus mama ei pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter