Mike, iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV: "Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole"

Publicat pe

Iubitul Iuliei Albu i-a făcut partenerei sale de viață o surpriză de proporții la iUmor, unde criticul vestimentar a fost cel de-al patrulea jurat. Emoționat, dar plin de haz, Mihai Alexandru, aka Mike, a luat-o la roast pe iubita lui, spre hazul general, și a dat din casă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În cea mai recentă ediție iUmor, iubitul Iuliei Albu a fost protagonistul unui moment de roast neașteptat, în timp ce vedeta se afla la masa juriului. Mihai Alexandru a făcut, printre altele, și dezvăluiri despre relația lui cu Iulia, spre hazul general. În tot acest timp, Iulia și-a privit iubitul emoționată și s-a amuzat, alături de Delia, Bendeac și Cheloo, de textul pe care Mike l-a pregătit.

Mike, iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV: "Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole"Mike, iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV: "Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole"

Iubitul Iuliei Albu, apariție-surpriză la iUmor

Când și-a văzut iubitul pe scenă la iUmor, Iulia Albu a rămas interzisă. Mai târziu a povestit că nu se aștepta pentru nimic în lume ca tocmai el să vină și să o ia la roast. Vedeta a mărturisit că mai degrabă l-ar fi văzut pe tatăl ei în această ipostază, deoarece Mike nu este genul care să se expună la TV. Deși vizibil emoționat, iubitul Iuliei Albu a început în forță.

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate: 'Iubitul meu este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ'

Citește și: Iulia Albu îl consideră pe actualul iubit tatăl fiicei sale. Cum se înțeleg cei doi: 'Locuim împreună'

Citește și: Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură:„Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta’

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…’

Bună seara! Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…) Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina', a Mike.

„Viața cu Iulia. Mereu înveți să te ferești”

Iubitul Iuliei Albu și-a continuat roast-ul în aplauzele publicului, dar și ale juriului și nu și-a menajat deloc iubita. Mai mult, la un moment dat a început să cânte la vioară, spre surprinderea tuturor, parcă pentru a pregăti momentul culminant.

„Viața cu Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-său și de lucruri contondente', a mai spus el, spre amuzamentul general.

La un moment dat, de emoție, lui Mike i s-a uscat gâtul, iar Iulia a urcat pe scenă și i-a adus un pahar cu apă. Acela a fost și momentul în care s-au sărutat pasional, spre deliciul tuturor.

Mike i-a mai creat vedetei un rând de emoții când a pomenit despre rochia albă de mireasă, iar jurații au fost convinși că o va cere de soție, însă iubitul Iuliei Albu avea alte intenții…

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine', a încheiat Mike, spre amuzamentul general.

Ulterior, Iulia a explicat: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui, nu este nici genul meu', a spus ea, amuzată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter