Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură: „Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta”

Publicat pe

Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură. Actorul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv, unde a primit câteva întrebări incomode la care putea sau nu să răspundă. Vedeta a recunoscut cine este persoana publică pe care și-ar fi dorit-o la un moment dat, însă nu a avut curajul să-i spună asta. Cei doi s-au certat acum mulți ani și nici până în prezent nu s-au împăcat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, atunci când cei doi au avut un schimb de replici, în direct, la TV. La acea vreme, prezentatoarea tv anunțase public că Lucian Viziru ceruse bani pentru a veni la ea în emisiune. Actorul s-a apărat și a declarat că banii nu erau pentru el, ci pentru trupa lui din care făceau parte cinci băieți. Nici până în ziua de azi cei doi nu s-au împăcat.

Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură: „Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta'Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură: „Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta'

Invitat în emisiunea lui Măruță, de la PRO tv, Lucian Viziru a fost întrebat cu ce femei din showbizul românesc și-ar fi dorit o aventură, dar nu a avut curajul să îi propună asta. Vedeta nu a stat mult pe gânduri și a răspuns, spre surprinderea publicului și a gazdei emisiunii. 

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra:”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar…”

Citește și: Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România:„O să mai revin în televiziune'

Citește și: Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic:„E greu să găsești perfecțiunea'

Citește și: Ce a marcat-o pe Neti Sandu din copilărie și până în ziua de astăzi:„Mi-a fost foarte greu, nimeni nu trăiește așa'

Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură

Celebrul actor, deși a avut o ceartă cu prezentatoarea tv acum mulți ani, a recunoscut că și-ar fi dorit-o, la un moment dat, dar nu a avut curajul să-i propună asta. Persoana publică despre care a vorbit actorul a fost nimeni alta decât Simona Gherghe, cea care a moderat emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. 

„Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau. Mai multe nu am de unde să scot. Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta', a declarat el, în direct, la emisiunea lui Măruță

Motivul pentru care Lucian Viziru și Simona Gherghe nu-și vorbesc 

Pentru a cânta două piese live în cadrul emisiunii Acces Direct, Lucian Viziru ar fi cerut suma de 1.000 de euro. Asta s-a întâmplat acum mai bine de un deceniu. În acel moment, când Simona Gherghe a pomenit de acea sumă de bani, artistul s-a supărat. El a precizat că ar fi venit cu toate instrumentele necesare.

În schimb, prezentatoarea i-a spus că ea i-ar fi făcut lui un serviciu că îl aduce în faţa publicului. Când s-au lămurit într-un final cum a stat treaba, Simona Gherghe a încercat să-l întrebe de ce a ponegrit-o pe Tania Budi, la doi ani după ce s-a sfârşit relaţia lor. Lucian Viziru a refuzat să-i răspundă, apoi s-a ridicat şi a plecat.

Fiecare dintre cei doi sunt într-o relație de lungă durată. Simona Gherghe are doi copii, în timp ce Lucian Viziru are un fiu.

Sursă foto: arhivă, Libertatea, captură YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter