Jonathan Alexandru, adevărul despre relația cu Kira Hagi, iubita lui pe scenă: "E chimie între noi"

Publicat pe

Kira Hagi, fiica celebrului Gică Hagi, și Jonathan Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al solistei Nicola, sunt colegi pe scena Teatrului 'Nottara', în spectacolul „Martha și George”, iar între cei doi actori există o chimie ce pare a transcende și în afara scenei. Iată ce spune tânărul actor despre relația dintre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kira Hagi și Jonathan Alexandru joacă de trei ani, pe scena Teatrului „Nottara”, în piesa „Martha și George”, unde sunt un cuplu atât de convingător, încât spectatorii pleacă aproape convinși că cei doi tineri actori formează un cuplu și în afara scenei. Iată ce spune tânărul actor despre relația pe care o are cu Kira Hagi!

Jonathan Alexandru, adevărul despre relația cu Kira Hagi, iubita lui pe scenă: "E chimie între noi"Jonathan Alexandru, adevărul despre relația cu Kira Hagi, iubita lui pe scenă: "E chimie între noi"

Kira Hagi și Jonathan Alexandru sunt iubiți doar pe scenă

Personajele interpretate de Kira Hagi și Jonathan Alexandru în piesa „Martha și George” sunt atât de convingătoare, încât, de-a lungul timpului, s-a speculat nu o dată că între cei doi tineri există o poveste de dragoste și în viața reală, nu doar pe scenă. Piesa se bucură de mult succes, iar spectatorii pleacă de la teatru copleșiți de povestea pusă în scenă cu atât talent de tinerii actori. Și, evident, cu convingerea că cei doi sunt îndrăgostiți și în viața reală… Iată ce spune însă Jonathan Alexandru despre relația dintre el și Kira Hagi!

„Ne-am cunoscut prin Filip Ristovski, regizorul și prietenul nostru, care este și un actor bun. Ne-a format pe amândoi. Pe Kira, înainte să plece în America, iar mie mi-a fost profesor de actorie la Conservator. Da, mi s-a întâmplat de atâtea ori să uit textul. Au fost momente în care a trebuit să improvizăm, dar cred că acestea sunt cele mai valoroase întâmplări pe care le întâmpini pe scenă. Pentru că asta îți dezvoltă latura actoricească. De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat”, a spus actorul pentru impact.ro.

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca: „Bravo. Să-l…'

Citește și: Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului:„O luam razna și eu și soția mea’

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Fosta profesoară de română o crește singură pe Eliza:„Calculez fiecare ban’

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Actorul a recunoscut însă că între el și Kira Hagi există acea chimie incredibilă pe care au remarcat-o și spectatorii, însă a pucntat că relația lor este doar una de prietenie.

„Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni”, a încheiat Jonathan Alexandru pentru sursa citată.

George Hagi a plâns când și-a văzut fiica pe scenă

Kira Hagi ieste o tânără independentă, care și-a urmat pasiunea, îndeplinindu-și visurile. Actrița povestea, cu ceva timp în urmă, că tatăl ei, marele fotbalist Gică Hagi, nu i-a impus niciodată pe ce drum să o apuce și a sfătuit-o să facă ceea ce simte. Și iată că acum este o actriță foarte apreciată din noul val. De altfel, Kira a dezvăluit că părinții ei, Marilena și gheorghe Hagi, au fost atât de impresionați de jocul său actoricesc, încât au plâns la una dintre piesele ei.

Mi-a spus o prietenă foarte bună că plângeau. Eu îi rog pe ai mei să nu vină, pentru că îi caut în public și nu mă mai pot concentra. Când am avut premiera, nu știam că o să vină atât de multă lume, atât de mulți tineri. Din 2019 până în 2020, în februarie, au vent doar tineri. Veneau la sfârșitul piesei și spuneau ‘vai, ce femeie incredibilă a fost Martha Bibescu.

Ea este precum Hamlet. Întotdeauna a căutat iubirea la alții, dar nu a căutat-o în ea. A fost o femeie luptătoare. Bucuroasă că nu am uitat-o. Despre jocul meu ar spune că am făcut o mai nebună. Un pic de nebunie‘, a spus Kira Hagi, la „Marius Tucă Show’.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter