Kate Middleton, gafă de proporții în public. Cum i s-a adresat Prințului Charles

Publicat pe

Deși este preferata britanicilor, se pare că până și blânda și diplomata Kate Middleton a reușit să-i scoată din sărite pe supușii Reginei Elisabeta a II-a. Totul a pornit doar din bune intenții și, cu siguranță, din obișnuință, însă lui Kate nu ar fi trebuit să-i scape un asemenea apelativ în public, spun experții regali. Iată cum i-a spus Ducesa de Cambridge Prințului Charles!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Kate Middleton pare să fi avut o scăpare neașteptată, în contextul în care rigorile împământenite în Familia Regală britanică nu permit astfel de derapaje… Ducesa de Cambridge i s-a adresat în public Prințului charles într-un mod nepotrivit, după cum a comentat întreaga presă britanică, reușind să-i indigneze pe conservatorii cetățeni englezi. Văzută din afară însă, așa-zisa gafă nu este decât un limbaj colocvial, folosit între apropiați. Din păcate însă, Prințul Charles, cel căruia Kate i s-a adresat atât de familiar, nu este un oarecare, ci viitorul Rege al Marii Britanii.

Kate Middleton, gafă de proporții în public. Cum i s-a adresat Prințului CharlesKate Middleton, gafă de proporții în public. Cum i s-a adresat Prințului Charles

Cum i s-a adresat Kate Middleton Prințului Charles în timpul unei recepții

Recent, în Marea Britanie a avut loc Summitul G7, eveniment care a adus împreună liderii statelor din grupul celor 7 țări cu economiile cele mai dezvoltate. Ulterior, în timpul unei recepții ce a avut loc în Cornwall, la Eden Project, unde au fost invitați membrii G7, Kate Middleton a fost protagonista unei gafe inacceptabile, susține presa. La eveniment au participat și Regina Elisabeta a II-a, alături de fiul ei Charles și soția lui, Camilla, dar și Prințul William.

Citește și: Kate Middleton gătește în casă. Care este felul ei preferat de mâncare

Citește și: Kate Middleton, Regina ținutelor ieftine! A purtat un blazer superb de doar 60 de lire

Citește și: Drama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului William

Citește și: Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Citește și: Cum își educă Ducesa de Cambridge copiii, în public. Secretul lui Kate Middleton

Conform unui expert în cititul pe buze, citat de Daily Mail, Kate a făcut comentariul în timpul recepției, în momentul în care s-a îndreptat spre socrul ei, pentru a-l saluta.

„Bună, tataie, ce faci?”, i s-a adresat Kate Middleton socrului ei, Prințul Charles, comentariul ei devenind viral în scurt timp. Protocolul regal nu permite, evident, acest mod de adresare în public, cu toate că, într-adevăr, Prințul Charles chiar asta e pentru cei trei copii ai Ducilor de Cambridge – Prinții George (7), Charlotte (6) și Louis (3). Englezii consideră că e nepotrivit să-i i te adresezi viitorului Rege al Marii Britanii cu apelativul „tataie” în public, așadar Kate a fost pusă imediat la zid.

Cum i-a spus Charles mamei sale în public

Cu toate acestea, nu este prima dată când membrii Familiei Regale britanice își permit să se exprime puțin altfel decât le permite protocolul. Inclusiv poreclele folosite de aceștia în intimitate sunt cunoscute… Reginei Prințul George îi zice Gan-Gan, în timp ce tatăl lui, în copilărie, îi spunea Gary, iar soțul ei, răposatul Prinț Philip o poreclise cabbage (varză). Venită dintr-o expresie franțuzească, mon petit choux, care s-ar putea traduce prin ‘draga mea’, sună ilar în engleză, unde muzicalitatea limbii franceze nu se regăsește… Mai mult, Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica proaspăt născută Lilibet, aceasta fiind porecla suveranei în copilărie.

Iată însă că Prințul Charles și-a alintat mama și într-una dintre ocaziile publice – la împlinirea a 92 de ani.

Majestate, mami, am sentimentul că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca la cea de-a 92-a aniversare fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus Prinţul Charles pe scena Royal Albert Hall.

Când a auzit că i se spune „mami”, Regina a zâmbit și a dat ochii demonstrativ peste cap, spre amuzamentul general, depășind momentul.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter