Angelina Jolie, întâlnire secretă cu fostul soț Jonny Lee Miller. Cum a fost surprinsă de paparazzi, în toiul nopții

Publicat pe

Angelina Jolie a fost surprinsă recent intrând în apartamentul lui Jonny Lee Miller, fostul ei soț, cu o sticlă de vin în mână… Să fie gata, oare, fosta soție a lui Brad Pitt să meargă mai departe și să-și refacă viața, după un proces care i-a consumat cinci ani din viață?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie (46) și Jonny Lee Miller (48) au format un cuplu cu 22 de ani în urmă, cei doi fiind căsătoriți vreme de trei ani. În viața actriței au urmat apoi Billy Bob Thornton și Brad Pitt, cea din urmă căsnicie având un deznodământ nefericit. Paradoxal, actrița pare că ar vrea să revină la o iubire din trecut… Dar nu e ceva neobișnuit, nu-i așa? Doar recent Jennifer Lopez și Ben Affleck au redevenit un cuplu după 17 ani de la despărțire.

Angelina Jolie, întâlnire secretă cu fostul soț Jonny Lee Miller. Cum a fost surprinsă de paparazzi, în toiul nopțiiAngelina Jolie, întâlnire secretă cu fostul soț Jonny Lee Miller. Cum a fost surprinsă de paparazzi, în toiul nopții

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller, întâlnire secretă la el acasă

Pentru vedete de talia Angelinei Jolie este greu să-și țină viața personală de ochii indiscreți, așadar, chiar dacă a încercat să treacă neobservată, actrița nu a trecut de ochii vigilenți ai paparazzilor. Aceștia au surprins-o pe Angelina Jolie intrând în clădirea din Brooklyn unde locuiește Jonny Lee Miller, fostul ei soț, cu o sticlă de vin Peter Michael în mână. Speculațiile s-au aprins, cu atât mai mult cu cât actrița a părăsit locuința lui Jonny trei ore mai târziu.

Citește și: Cum și-a petrecut Angelina Jolie ziua de naștere. Cei șase copii i-au pregătit o surpriză, la împlinirea a 46 de ani

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt. A ajuns la 45 de kilograme

Citește și: Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă: „Poate că iubirea ne va lega din nou”

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt/ EXCLUSIV

Angelina și Jonny se cunosc de mai bine de 25 de ani, de pe vremea când au filmat împreună pelicula Hackers. S-au îndrăgostit în timpul filmărilor, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Mariajul lor a fost însă unul de scurtă durată, doar un an mai târziu, în 1997, cei doi actori anunțându-și despărțirea. Divorțul lor s-a finalizat însă abia în 1999.

„Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”

Deși s-au despărțit, Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au rămas în relații extrem de apropiate, actorul fiindu-i, se pare, aproape, fostei sale soții și pe timpul divorțului de Brad Pitt și pe parcursul procesului pentru custodie.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui', spunea, în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror.

De altfel, Angelina a mărturisit, de-a lungul timpului, că regretă că a divorțat de Jonny, considerând că aceasta a fost „probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată', după cum s-a confesat în cadrul unui interviu.

La un an după definitivarea divorțului de Jonny, Angelina s-a căsătorit cu Billy Bob Thornton, de care, la fel ca și în cazul primului mariaj, a divorțat trei ani mai târziu. În 2014 s-a căsătorit cu Brad Pitt, iar în 2019 s-a definitivat divorțul. Abia în urmă cu puțin timp tribunalul a stabilit custodia comună pentru ambii foști parteneri, deși Angelina s-a luptat din răsputeri să obțină custodia unică a celor 6 copii ai lor.

Cât despre primul ei soț, Jonny Lee Miller a fost căsătorit timp de 10 ani cu actrița Michele Hicks. Cei doi au divorțat în 2018.

Foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter