Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască: „Da, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel”

Publicat pe

Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască. Actrița este în ultima lună de sarcină și se pregătește să aducă pe lume cea de-a treia fetiță. Blondina este în culmea fericirii, iar asta emană prin toți porii. Recent, vedeta a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de care a scris și un articol. Iată despre ce e vorba! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz. Se află deja la a treia naștere și se pregătește să aducă pe lume al treilea copil al familiei, în curând. Vedeta se iubește de zece ani cu Cosmin Curticăpean, despre care spune că e, cu siguranță, sufletul ei pereche, alături de care va trăi până la adânci bătrâneți. 

Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască: „Da, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel'Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască: „Da, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel'

Laura Cosoi se află în ultimul trimestru de sarcină. Cât de curând, blondina va aduce pe lume al treilea copil al ei și este extrem de mândră. Vedeta mai are două fete, pe Rita și pe Vera. Înainte de a naște, actrița a postat un articol pe blogul ei și a publicat o fotografie pe rețelele sociale, unde apare în lenjerie intimă. 

Citește și: Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean:„Mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii:„Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani:„Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut:'Ne-am dorit atât de mult copil, încât…'

Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, înainte să nască

În articolul de pe blogul personal, Laura Cosoi a scris un articol referitor la corpul ei și cum s-a schimbat, de-a lungul timpului, după cele trei sarcini. Vedeta a apărut într-o fotografie pe Instagram, fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă și o cămașă albă. Părul e în bucle lejere, în timp ce machiajul îi scoate în evidență ochii albaștri și buzele perfecte. 

Laura Cosoi, despre schimbările corpului în cele trei sarcini 

Actrița a scris, pe blogul ei personal, că în perioada asta nu doar corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. Ea a făcut o paralelă la ultimele două sarcini, cu Rita și Vera. 

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu.

Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez', a povestit actrița.

Laura Cosoi: „Da, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel'

Vedeta recunoaște că, în timpul sarcinii, a acumulat kilograme în plus, însă totul a venit treptat. Blondina s-a obișnuit deja cu gândul că e firesc să te îngrași în timpul sarcinii, mai ales că nu se întâmplă totul deodată.

„Da, e adevărat, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel față de imaginea proiectată în mintea noastră în mod obișnuit. Cu toate astea, kilogramele nu vin chiar peste noapte, ci treptat, așa că ai timp să te obișnuiești cu gândul. Nu e ca și când m-aș trezi într-o dimineață cu 10 kg în plus față de ziua anterioară. În cazul asta mai mult că sigur aș avea un șoc.

Dar la prima sarcina știam – cel puțin în teorie – ce va urma. Am observat corpul, i-am admirat inteligența și am acceptat noile proporții (adică „gabaritul depășit'), precum și celelalte neplăceri firești din sarcina: poate uneori greață, somnolență, faptul că mergi la baie de te plictisești și toate celelalte binecunoscute mămicilor. Pe unele le-am depășit cu diferite remedii (naturiste, în general), pe altele le-am răbdat, pentru că nu am avut ce face.

Am încercat cât de cât să mă pregătesc pregătită psihic pentru schimbări, ceea ce până la urmă poate că a contat. Cu ajutorul lui Dumnezeu am început să văd că întâmplarea asta pe care o poate trăi orice femeie e un adevărat miracolul. Și atunci am început să mă bucur de el. Partea bună e că o stare psihică bună te ajută și în plan fizic', a mai scris ea.

Cum se înțeleg Laura Cosoi și soțul ei, după 10 ani de relație

Laura Cosoi și Cosmin se iubesc de un deceniu, la fel ca în prima zi. Se întâmplă să mai facă câte un compromis, însă dragostea pentru celălalt și intenția de a nu-i face rău i-a ajutat să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În exclusivitate pentru revista VIVA!, Laura Cosoi a povestit cum se înțeleg cei doi, după 10 ani de relație.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele. Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…

Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… (râde) cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Important e că îl iubești pe omul de lângă tine, îi vrei binele, nu vrei să sufere, ești atent la detalii, la surprize și la ce-i face plăcere. Ăsta e secretul', ne-a dezvăluit ea.

Sursă foto: Instagram 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter