Laura Cosoi, primele declarații despre sarcină: "Așteptăm să o vedem la fiecare control"

Publicat pe

Laura Cosoi este în culmea fericii. Actrița este însărcinată pentru a treia oară și abia așteaptă să-și strângă la piept fetița. În cadrul unui interviu, vedeta a oferit primele informații despre sarcină, dar și cum au reacționat cele două fetițe ale sale, Vera și Rita, când au aflat că vor mai avea o surioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fetițe, pentru că actrița este însărcinată acum pentru a treia oară.

Laura Cosoi, primele declarații despre sarcină: "Așteptăm să o vedem la fiecare control"Laura Cosoi, primele declarații despre sarcină: "Așteptăm să o vedem la fiecare control"

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a oferit detalii despre cum se simte la momentul actual și dacă există vreo diferență între sarcina aceasta și cele două precedente. De asemenea, a mai spus cum au reacționat fiice sale, Rita și Vera, după ce au aflat că vor mai avea o surioară.

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Ce reacție a avut Gina Pistol, după ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Laura Cosoi, primele declarații despre sarcină

Laura Cosoi traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Este însărcinată pentru a treia oară și mai are foarte puțin până când își va strânge fiica la piept.

În cadrul unui interviu, actrița a dezvăluit că se simte la momentul actual, iar bebelușa se dezvoltă în parametri normali. Totodată, vedeta a mai precizat că nu simte vreo diferență față de celălalte două sarcini pe care le-a avut. Ba chiar mai mult, spune că totul este mul mai liniștit acum și că așteaptă cu toții venirea pe lume a micuței.

Bine, totul este în grafic, ca să spun așa. Totul este ca la carte, foarte bine se dezvoltă. Am fost foarte bine și eu în perioada aceasta. Nu văd mari diferențe, mi se pare că totul este mult mai așezat. Este totul foarte în tihnă, suntem liniștiți, așteptăm să o vedem la fiecare control. Familia o așteaptă, surioarele sunt pregătite, întreabă de ea„, a spus Laura Cosoi, potrivit Impact.

În continuare, îndrăgita artistă a mai spus cum au reacționat cele două fetițe ale sale, după ce au aflat că urmează să mai vină un membru în familie. În timp ce Rita s-a bucurat foarte tare, Vera nu a putut să-și exprime sentimentele prea bine, întrucât este micuță.

Foarte bine, Rita s-a bucurat foarte tare, cea mică nu a înțeles mare lucru. Rita s-a bucurat și a zis: „Vera, o să ai și tu o surioară!'. E totul foarte frumos, e o perioadă plăcută„, a mai spus artista, potrivit sursei citate anterior.

Ce nume a ales pentru a treia fetiță

Laura Cosoi a mai adăugat faptul că are deja pregătit numele pentru cea de-a treia fetiță, dar încă nu vrea să-l dezvăluie.

Da, avem o idee de nume, dar încă nu anunțăm. Cred că se potrivește, întotdeauna cred în energia momentului atunci când aleg un nume și în modul în care rezonează cu noi. Sigur se potrivește”, a declarat vedeta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter