Lavinia Pîrva, fotografie rară cu fiul ei: „Am întâlnit pentru prima dată iubirea”

Publicat pe . Actualizat Sâmbătă, 09 octombrie 2021, 18:25

Lavinia Pîrva, fotografie rară cu fiul ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost extrem de discretă cu viața ei personală și foarte rar și-a expus familia în mediul online. De curând, însă, a postat o fotografie în care apare alături de fiul ei. Alături de imagine, diva a atașat și un mesaj plin de emoție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva mereu a știut să își țină viața personală foarte privată. Aceasta nu dezvăluie prea multe din intimitatea sa și se bucură de clipele petrecute în familie, fără să le arate prea multe fanilor. De curând însă, aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de fiul ei.

WhatsApp-Image-2021-09-30-at-13.52.13WhatsApp-Image-2021-09-30-at-13.52.13

Aceasta a postat un mesaj pentru toate mămicile în care a povestit atât experiența ei de când a adus pe lume un copil, cât și emoțiile pe care le-a simțit de-a lungul timpului.

Citește și: Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică:”Ne concentrăm pe…”

Citește și: Lavinia Pîrva, despre Ștefan Bănică în rolul de tată:”E mai exigent și mai panicat”

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra:„Ea păstra legătura cu un băiat'

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice.De ce s-a reunit toată familia

Lavinia Pîrva, fotografie rară cu fiul ei

Lavinia nu doar că a postat o fotografie rară alături de micuțul ei, ci a transmis și un mesaj plin de emoție. Soția lui Ștefan Bănică Jr. este extrem de fericită de când a devenit mamă și a simțit să le spună fanilor fiecare sentiment!

„Știți voi, dragi mămici, cum e când te duci la o nuntă! Cea mai importantă este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restul. Mire, nași, părinți etc. Ei bine, așa și în viața mea de mămică. Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată! Acea iubire lipsită de ego, iubirea în cea mai pură variantă, care nu poate fi confundată cu iubirea față de partener, părinți și alți oameni extrem de importanți din viața mea. Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, mă face să descopăr zilnic abilități pe care nici măcar nu am bănuit că le am.', a scris ea.

„Toate astea datorită lui'

Laviniei i s-au activat instictele materne încă din prima clipă în care și-a strâns copilul în brațe. Aceasta a vorbit despre calitățile și super-puterile pe care mamele le dobândesc odată cu nașterea unui copil.

„Am știut dintotdeauna că mămicile sunt cele mai creative ființe de pe pământ, cum fac ele o mâncare din orice, cum găsesc soluții imediate, cum acționează instinctiv înainte ca pericolul să apară, însă ce nu am știut este faptul că un omuleț atât de mic poate să schimbe o lume întreagă în ochii mei. Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorită lui', a scris Lavinia Pârva pe una dintre rețelele de socializare.

Lavinia Pîrva nu a vrut bonă

În anul 2019, Lavinia devenea mamă pentru prima dată, lucru ce i-a schimbat întreaga viață. Aceasta s-a concentrat foarte mult pe creșterea micuțului Alexandru, iar singurele persoane care au ajutat-o au fost soțul și mama ei.

Aceasta nu a vrut ajutorul unei bone pentru creșterea copilului și în acest mod, s-a dedicat complet educației fiului său.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton